Gönül Dağı Kurban 2 oyuncuları! Gönül Dağı Kurban 2 Dilek sürprizi

TAKİP ET

TRT ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, gözyaşlarını sele çeviren bir sezon finaliyle ekrana ara vermişti. Gönül Dağı'nın herkesi ağlatan sezon finali bölümünün ardından dizinin sevilen oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın diziye veda etmesi de büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Kurban Bayramı'nda hayranlarına sürpriz yapan dizi Kurban Bayramı'na özel sinema filmiyle bu akşam ekranda olacak.

Reklam
Reklam

TRT ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, gözyaşlarını sele çeviren bir sezon finaliyle ekrana ara vermişti. Gönül Dağı’nın herkesi ağlatan sezon finali bölümünün ardından dizinin sevilen oyuncusu Gülsim Ali İlhan’ın diziye veda etmesi de büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Kurban Bayramı’nda hayranlarına sürpriz yapan dizi Kurban Bayramı’na özel sinema filmiyle bu akşam ekranda olacak. Kurban Bayramı’nın ilk gününde TRT ekranlarında hayranlarıyla buluşacak olan Gönül Dağı Kurban 2 sinema filmi büyük bir heyecanla beklenirken filmin oyuncu kadrosu da merak edildi. Peki, Gönül Dağı Kurban 2 oyuncu kadrosunda kimler var? Gönül Dağı Kurban 2 ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı Kurban 2 Dilek var mı? İşte detaylar…

Gönül Dağı Kurban 2 Dilek Olacak Mı?

Gönül Dağı’nın geçtiğimiz aylarda ekrana gelen sezon finali bölümü herkesi ağlatmıştı. Dizinin sevilen karakteri Dilek’e hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılması herkesi üzmüştü. Kurban Bayramı’na özel ekrana gelecek olan Gönül Dağı Kurban 2 sinema filminde Dilek’in yer alıp almayacağını merak edenler araştırmalara başladı. Gönül Dağı Kurban 2 sinema filminde Dilek’in de yer almasının kendilerine sürpriz olacağını belirten izleyiciler konuyla ilgili araştırmalarını yoğunlaştırdı. Ancak dizinin sezon finalinde kadrodan ayrılan Gülsim Ali İlhan’ın Gönül Dağı Kurban 2 sinema filminde de bulunmayacağı tahmin ediliyor.

Gönül Dağı Kurban 2 Oyuncu Kadrosu

-    Berk Atan

-    Cihat Süvarioğlu

-    Ferdi Sancar

-    Nazlı Pınar Kaya

-    Semih Ertürk

-    Ecem Özkaya

-    Hazal Çağlar