Gönül Dağı'ndan sadece Dilek değil Taner'de gidiyor! Bu kadarına izleyicinin kalbi dayanmaz! Yeni sezonda Taner olmayacak

TAKİP ET

TRT1'de Cumartesi akşamları sıcacık hikayesi ile izleyenleri büyüleyen Gönül Dağı'ndan üçüzü haber geldi. Bu sezon her bölümü ile zirvede olan dizide yeni sezonda iki oyuncu birden ayrılıyor. Önce Dilek'ten ayrılık haberi geldi şimdi de Taner gidiyor. Ama bu kadarına izleyicinin kalbi dayanmaz. Hem Taner hem Dilek giderse hikaye biter.

Reklam
Reklam

Gönül Dağı her hafta Salı akşamları TRT1 ekranlarında Anadolu insanının sıcacık hikayesini ekrana taşımaya ve milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her Cumartesi reyting rekorları kıran dizide oyuncuların sıcaklığı da izleyenler tarafından çok seviliyor. Kadroda en ufak bir değişikliğe bile tahammülü olmayan izleyicilere ne yazık ki kötü haber geldi. Gönül Dağı yeni sezonda iki oyuncu birden kadrodan ayrılıyor. Hem de en sevilen isimler gidiyor. Gelecek sezonda iki başrol yok. Bu haber dizinin sonunu getirecek gibi duruyor.

Gönül Dağı, TV ekranlarında yayınlanan vurdulu kırdılı, entrikalı dizilerin yanında hayatımızda adeta bir çiçek gibi açtı ve Anadolu insanının sıcacık hikayesini bizlerle buluşturdu. Tertemiz ilişkilerin, saf sevginin dizisi Gönül Dağı her bölümde verdiği sosyal mesajlarla da artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Her oyuncunun kendine has bir hikayesi var ve izleyici de her karakteri çok benimsedi. O nedenle de diziden tek bir oyuncunun bile ayrılığına izleyenlerin tahammülü yok. Fakat yapımcı ne yaptı ne etti o kara haberi verdi. Gönül Dağı’nda gelecek sezon bir değil tam iki başrol olmayacak. Hem de en sevilen isimler gidecek. BU haber Gönül Dağı hayranlarını hüngür hüngür ağlatır.
 

Dilek kesin gidiyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı dizisinde ilk ayrılık haberi Dilek karakterine hayat veren Gülsüm Ali İlhan’dan geldi. Güzel oyuncu yeni sezonda Gönül Dağı dizisinde olmayacak. Gülsüm Ali İlhan’ın artık ailesinden uzak kalmaya dayanamadığı ve çekimlerin Eskişehir’de yapılması nedeniyle de ayrılık kararı aldığı iddia ediliyor. İddiaya göre güzel oyuncu dijital platformda yayınlanan bir yapımda rol alacak. Ama Gönül Dağı dizisinden veda eden tek isim Gülsüm Ali İlhan olmayacak. Bir başrol daha gidecek.

İzleyici bu haberi kaldıramaz

İddiaya göre Gönül Dağı dizisinde Taner de ayrılıyor. Henüz kesin olmasa da Gülsüm Ali İlhan’ın ayrılık kararı alması partneri Berk Atan’ın da başını yaktı. Senaristler ve yapımcı Taner’in yanına kim gelirse gelsin Dilek gibi olmayacağını düşünüyor. O nedenle de Taner’in hikayesi bitecek gibi duruyor. Ekran başında izleyenler ise bunun yaşanmaması için resmen kampanya başlatmış durumda. Taner için uygun bir partner bulunacağını düşünen izleyiciler, partneri olmasa da Taner’in amcaoğulları ile olan hikayesini izlemeye devam etmek istediklerini söylüyor.