Gönül Dağı Senaryosu baştan yazıldı

TAKİP ET

TRT'nin sevilen bozkır dizisi Gönül Dağı, üçüncü sezonu ile ekran karşısına çıkmak için gün saymaya başladı. 2. sezonu Dilek'in ölümü ile kapatan dizi, 3. sezonun çekimlerine başladı. Dizinin yeni sezonu Eylül ayında ekran karşısında seyircisi ile buluşacağı planlanıyor. Dilek'in ölümünden sonra dizinin senaryosu bambaşka bir şekilde seyirci karşısına çıkacak. Dizinin yeni senaryosunun nasıl bir şekil alacağı setten sızan bilgiler ile ortaya çıkmaya başladı.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyenleri ile buluşan Anadolu dizisi Gönül Dağı’nın 3. sezonu için gün sayılmaya başlandı. Taner'in karısı Dilek rolünü canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın sezon finalinde ölmesi seyirciyi hem çok şaşırtmış hem de çok üzmüştü. Tüm izleyiciler yeni sezonda kendilerini nasıl 1 senaryonun beklediğini heyecanla bekliyor. Yapımcı ve dizi senaristleri 1 hayli düşünceli. Çünkü sezon finalinde dilek in diziye veda etmesi sonrasında birçok izleyici dilek yoksa biz de yokuz söylemlerinde bulundu.

Başrollerinde Berk Atani Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk gibi birçok genç oyuncu kadrosunu ekibinde barındıran Gönül Dağı dizisinde senaryoda büyük bir değişimin gerçekleşeceği sezon finalinde tahmin edilmişti. Hamile olan Dilek’in kayaların altında kalarak ölmesi sonucu tüm izleyenler şaşkına dönmüştü.

Gülsim Ali İlhan’ın diziye vedası tüm sosyal medyada büyük yankı yaratmıştı. Dilek'in geri dönme umudunu içinde barındıran herkes, mezar taşının görünmesi ardından umut kırıntıları yerle 1 oldu.

Dizi setinden sızan 1 bilgiye göre güzel oyuncu kısa bir süreliğine daha dizinin çekimlerinde yer alacak. Dilek karakterini canlandıran güzel ve başarılı oyuncu diziye oğlunun sevdiği anlar ile birlikte Taner'in rüyasında yer alacak.