Göz perdesi kalkınca neler gözükür? üçüncü göz meditasyonu nedir?

TAKİP ET

Göz perdesi yani üçüncü göz aslında gönül gözümüzün ruhumuzun bir kapısı olduğuna inanılmaktadır. Peki göz perdesi kalkınca neler gözükür? Üçüncü göz meditasyonu nedir? sorularının cevaplarını sizler için haberimizin içeriğinde ayrıntılı olarak anlattık. işte detayları..

Reklam
Reklam

Göz perdesi olarak da adlandrılan üçüncü göz aslında gönül gözümüzün ruhumuzun bir kapısı olduğuna inanılmaktadır. Bildiğiniz gibi insanlar yeryüzünde olan her şeyi göremezler. Melekut alemine nasıl erişebiliriz, göz perdesi ortadan kalkınca ne gibi şeyler görünmeye başlar? Onu gizleyen perde araladığı zaman neler görebiliriz gelin beraber inceleyelim.
Bilimsel olarak insanlar çevrelerinde ki belli bazı şeyleri algılayabilme yetisine sahiplerdir. Aslında evrende yer alan ve gerçek olarak sayılan şeyler kimi zaman aynı değildir. Bu yüzden de insanlar gözlerine inmiş olan perdeyi kaldırıp bütün dünya ile yakınında bulunan kişilerin gerçek yüzlerini görmekve anlamak isterler. Göz perdesi ortadan kaltığında ise görülen şeyler kişiden kişiye de değişir. Sizin de çok iyi bir şekilde bildiği üzere ruhani özelliklere sahip olan varlıklar, insanlara görünmezler ve bazı insanlar da kalp gözlerini açıp bu varlıkları görmeyi isterler.

Üçüncü göz meditasyonu nedir ve bu yöntem ile göz perdesi nasıl açılır?
Ruhunuzu, kalp gözünüz ile bilincinizi açmak için meditasyona başvurabilirsiniz. Üçüncü göz meditasyonu nedir? sorusuna ise şu şekilde bir cevap verilebilir; meitasyon tekniği farklı pek çok din ile kültürde uygulanan ve bir nevi arınma tekniği olarak bilinir. Zihninizi konsantre etmek ve zinde tutmak ile ruhunuzu dinlendirmek amaçlı yapılan bir rahatlama yöntemidir. Meditasyon tekniği, bilinç uyarıcı ve açıcı bir teknik olarak da kabul edilmektedir.
Gönül gözümüz olan üçüncü gözümüz, ruhumuzun diğer alemlere açılan pencereleri olduğuna inanılır. Ruhumuz bu teknik sayesinde dış dünya ile, beş duyu organımızın hisleri ile ve zihnimiz ile de iletişim kurmaktadır. Gönül perdesi olarak adlandırılan üçüncü göz, aslında bizim zihin gözümüzdür. Zihin gözünüz açıldığında ise kozmik farkındalığa sahip biri haline gelirsiniz. Bu durum her ne kadar çok basit gibi görünüyor olsa da hazırlıksız olduğunuzda bu durumu kaldırmakta zorlanabilirsiniz. 

Epifiz bezi nedir ve ne işe yarar?
Başka bir deyiş ile Pineal Gland olarak da bilinen Epifiz bezinde kalp gözü vurgusu da vardır. Epifiz bezi, beyinde yer alan endokrin içsalgı bezi olarak ta bilinir. Beynimize etki eden asıl işlevi ise bir çeşit salgılar salgılamaktır. Yapı olarak ise bir nohut tanesi kadardır. Pek çok kaynakta ise üçüncü göz olarak geçen bu salgı bezi, kafatasımızın tam arka kısmında yer alır. Peki göz perdesi ortadan kalkınca neler görünür? sorusuna ise şöyle cevap verilir;
Epifiz bezi aracılığı ile göz perdesi aralandığı zaman diğer alemler çok daha net bir şekilde görülecek inancı vardır. Epifiz bezi görünüm olarak çam kozalağına benzer bir yapıdadır ve İngiliz bilim adamları tarafından Pineal Gland olarak adlandrılmaktadır. İnsanları ruhsaol olarak farklı boyutlarda yer alan alemlere taşıyan üçüncü göz görevi görür ve beynimizin içinde de yer edindiği bilinir. Tuhaf bir görünüme sahip olmasından dolayı dünya tarihinde de çok farklı şekillerde örnekleri vardır. Örneğin Descartes Epifiz bezi ile ilgili olarak; '' İnsanların ruhları bu salgı bezinin içindedir. '' şeklinde bir görüşe sahiptir. Yapısal olarak gözlerimiz ile benzer yanları olsa da Epifiz bezini gözlerimizden ayıran yanı şudur; insanların gözleri ışığa karşı duyarlıdır ancak Epifiz bezi daha çok karanlığa karşı eğilim göstermektedir. Epifiz bezi karanlık yerlerde hem melatonin salgısı hem de serotonin salgısı salgılar.

göz perdesi nasıl kalkar? göz perdesi alkınca neler görünür? üçüncü göz meditasyonu nedir? üçüncü göz meditasyonu