Gözler oradaydı! Bankadan açıklama şuan yapıldı! TC kimlik numarasına göre ödemeler 8.000 TL olacak!

TAKİP ET

TC kimlik numarasına göre ödemeler 8.000 TL olarak belirlenmiş durumda. Bankadan açıklama anında geldi. Denizbank kampanya müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

TC kimlik numarasına göre ödemeler 8.000 TL olacak! Gözler oradaydı! Bankadan açıklama şuan yapıldı! Denizbank nakit kredi kullanmak isteyenler bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşlara tc kimlik numarası üstünden değerlendirme yapılarak 8.000 TL ödeme verilecek. 8.000 TL nakit kredi alacak olan vatandaşlara 1100 ve üstünde kredi puanı olması gerekiyor. Nakit gereksinimi olan vatandaşlara anında destek ödemesi yapacak olan Denizbank, 8000 TL'ye kadar 3 sene vadeye kadar nakit kredi kullanılacaktır. Acil gereksinimi olan vatandaşlara müracaat yaparak Denizbank kredisi alabilirler. 

Vatandaş balıklama atladı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!


Ziraat Bankası'ndan bomba haber: Devlet destekli, uzun vadeli, düşük faizli 30.000 TL müjdesi şimdi verildi! Para lazım diyenlere alın para


SSK-SGK'lı ve Bağkur'lu emekli olanlar 14.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!


Tadından yenmez! Tam 3 banka birleşti Perşembe 09.00'da detayları açıklıyor! Artık kimseye borcunuz kalmayacak! Dertler bitecek


Bankaya koy paraya para deme! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları nirvana'ya çıktı! Aylık 7.433,42 TL...





 

Denizbank SMS kredi başvurusu


Denizbank anında nakit olanağı amacıyla müracaat yapacak olan vatandaşlara 8.000 TL'ye kadar kredi verilecektir. Tüm ihtiyaçlarınız amacıyla KREDİM yazın, T.C. kimlik numaranızı 3280'e gönderin. Kredi cevabınız 5 dakikaya cebinize gelsin! Denizbank duyurusu gerçekleştirdikten sonra vatandaşlara bu şekilde ödemeler vermektedir. Denizbank emekli ve çalışan vatandaşlara anında ödeme yapılmaktadır.



Emekliye müracaat yaparak kredi kullanacak olan kişiler, makul faizlerle kredileri anında hesaplarına atabileceksiniz. Denizbank bağlamında Denizbank programına giriş yaparak anında prosedür yapabileceksiniz ve kredinizi hesabınıza atabileceksiniz.  Denizbank programı üzerinden müracaat yaparak kredi kullanacak olan vatandaşlara banka süratli bir şekilde anında tüketici kredisi olanağı sunacaktır.  Denizbank nakit kredi kullanacak olan kişiler, 3 sene vadeye kadar kredi alırken, 90 gün ertelemeli prosedür yapabilirler.