Göztepe Altay maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Göztepe Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Göztepe Altay maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Göztepe Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri, Göztepe Altay özet Bein Sports, Göztepe Altay maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Göztepe Altay ile bugün sahasında kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de son haftalarda kritik 3 puanlar toplayan Göztepe Altay ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak iyi gidişine devam etmek amacında olacak. Öte yandan haftalardır 3 puanla tanışamayan ve son oynadığı maçta evinde Konyaspor’a 1-0 kaybeden Altay ise Göztepe deplasmanında kazanarak 3 puanla tanışmak istiyor. Futbol severler ise Göztepe Altay maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.
Göztepe Altay Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Göztepe Altay maçı bugün saat 19.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Göztepe Altay maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak. 
Göztepe’de Eksik Yok
Süper Lig’de bugün derbi maçında Altay’ı konuk edecek olan Göztepe son haftalarda aldığı kritik 3 puanlar sayesinde düşme hattından çıkmayı başardı. Sarı kırmızılı takım Altay maçını da kazanarak iyi gidişatını sürdürmek istiyor. Göztepe’de maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. 
Altay 3 Eksikle Geliyor
Süper Lig’de bugün Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Altay haftalardır kaybettiği puanlar sebebiyle düşme hattına kadar geriledi. Siyah beyazlı takım Göztepe karşısında kazanarak 3 puan hasretini artık gidermek istiyor. Konuk ekipte Thaciano, Pinares ve Ceyhun Gürselam maç kadrosunda yer almayacak.
Göztepe - Altay muhtemel 11'ler:
Göztepe:
 İrfan Can, Kerim, Atınç, Arslanagic, Angel, Moubandje, Soner, Tannane, Halil, Jahovic, Di Santo
Altay: Lis, Cebrail, İbrahim, Björnkander, Özgür, Thiam, Zeki, Poko, Kappel, Kazım, Bamba
Göztepe Altay maçı özeti için tıklayınız

Göztepe Altay maçı özeti Göztepe Altay özet Beinsports Spor Toto Süper Lig 24. hafta