Göztepe Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Göztepe - Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Göztepe Antalyaspor ile evinde kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Göztepe Antalyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Göztepe - Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında Göztepe Antalyaspor ile sahasında kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de son oynadığı maçta sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Göztepe Antalyaspor karşısında kazanarak düşme hattından kurtulmak adına önemli bir adım atmak istiyor. Öte yandan konuk ekip Antalyaspor ise son oynadığı maçta Galatasaray’a 2-0 kaybetmişti. Konuk ekip İzmir deplasmanında kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyor. Futbol severler ise Göztepe Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Göztepe Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Göztepe Antalyaspor maçı bugün saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Göztepe Antalyaspor maçında Hüseyin Göçek düdük çalacak.
Göztepe Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de evinde Antalyaspor’u konuk edecek olan Göztepe haftalardır süren galibiyet özlemini bu maçla birlikte bozmak istiyor. İzmir ekibinde bu maç öncesi tek eksik bulunuyor. Savunma oyuncusu Mihojevic sakatlığı sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Antalyaspor 4 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Göztepe deplasmanına çıkacak olan Antalyaspor’da 4 eksik bulunuyor. Akdeniz ekibinde Ufuk, Doğukan, Bahadır ve Harun kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Göztepe - Antalyaspor muhtemel 11'ler:
Göztepe: 
İrfan, Kerim, Atakan, Kahraman, Dino, Berkan, Soner, Nwobodo, Halil, Tijanic, Jahovic
Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Veysel, Eren, Doğukan, Hakan, Gacha, Güray, Amilton, Wright
Göztepe Antalyaspor maç özeti için tıklayınız
 

Göztepe Antalyaspor Göztepe Antalya maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports