Göztepe Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Göztepe Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Göztepe Fatih Karagümrük ile evinde kozlarını paylaşacak. Futbol severler ise internet üzerinden Göztepe Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Göztepe Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Göztepe Fatih Karagümrük ile sahasında karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 3-1’lik mağlubiyetle birlikte ligde kalma yolunda ağır bir yara alan Göztepe Fatih Karagümrük karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. Öte yandan evinde Konyaspor karşısında 4-1 kaybederek üst üste 3. yenilgisini alan Fatih Karagümrük Göztepe deplasmanında galip gelerek kötü gidişine artık dur demek istiyor. Futbol severler ise Göztepe Fatih Karagümrük maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Göztepe Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Göztepe Fatih Karagümrük mücadelesi bugün saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 2 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Göztepe Fatih Karagümrük maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak.
Göztepe Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in geçen haftasında Çaykur Rizespor’a 3-1 kaybeden Göztepe Fatih Karagümrük’ü yenerek 3 puan hasretine son vermek istiyor. Bugün kritik bir maça çıkacak olan Göztepe Fatih Karagümrük karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. İzmir ekibinde Halil Akbunar karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.
Karagümrük Yeni Hocasıyla Beyaz Bir Sayfa Açmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftada 3 yenilgi alan ve teknik direktör Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük Göztepe maçını yeni teknik direktörü Volkan Demirel önderliğinde kazanmak istiyor. Konuk ekipte Luckassen kart cezası sebebiyle maç kadrosunda yer almayacak.
Göztepe - Fatih Karagümrük muhtemel 11'ler:
Göztepe:
İrfan Can, Atakan, Arslanagic, Atınç, Soner, Nwobodo, Berkan, Murat, Ndiaye, Lourency, Jahovic
Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Burak, Baniya, Balkovec, Biglia, Jimmy, Bertolacci, Karamoh, Emre, Pesic
Göztepe Fatih Karagümrük maç özeti için tıklayınız

 

Göztepe Fatih Karagümrük Göztepe Karagümrük maç özeti Spor Toto Süper Lig