Göztepe Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports Göztepe - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta Göztepe Fenerbahçe maçıyla beraber sona eriyor. Bu önemli maç öncesi futbol severler internet üzerinden Göztepe Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports Göztepe - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftası bugün oynanacak olan Göztepe Fenerbahçe maçıyla birlikte noktalanacak. Derbide aldığı 2-1’lik Galatasaray galibiyetine rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos’a 1-0 kaybeden Fenerbahçe’de hedef Avrupa’da alınan mağlubiyetin yarattığı üzüntüyü Göztepe deplasmanında kazanarak bozmak olacak. Öte yandan evinde 4 maçtır taraftarının yüzünü güldüremeyen Göztepe ise Fenerbahçe karşısında galip gelerek kendisini son 4 takım arasından çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Karşılaşma öncesinde her iki takım da son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Göztepe Fenerbahçe maçının hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye tüm hızıyla devam ediyor. 
Göztepe Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasının kapanış maçı olan Göztepe Fenerbahçe karşılaşması 29 Kasım Pazartesi saat 20.00’de İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak. Her iki takımın da kazanmak istediği bu mücadele Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Göztepe Fenerbahçe maçında Mete Kalkavan hakem olarak görev yapacak.
Fenerbahçe Şampiyonluk Umutlarına Tutunmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Göztepe’ye konuk olacak olan Fenerbahçe’de karşılaşma öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı. Trabzonspor’un dün oynanan maçta Fatih Karagümrük deplasmanında kazanmasıyla birlikte Göztepe maçı sarı lacivertliler için daha da önem kazandı. Kanarya İzmir deplasmanını puan kaybetmeden geçerek şampiyonluk umutlarını canlı tutmak istiyor. Fenerbahçe’de sakatlıkları süren Altay Bayırdır ve Enner Valencia ile Galatasaaray maçında gördükleri kartlar sebebiyle cezalı durumuna düşen Marcel Tisserand ile Mert Hakan Yandaş Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak kritik karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.
Göztepe’de Hedef Mutlak Galibiyet
Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren takımlardan birisi olan Göztepe tam 4 maçtır evinde galip gelemiyor. Sarı kırmızılı takım Fenerbahçe karşısında galip gelerek hem üzerindeki kara bulutları dağıtmak hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor. İzmir ekibinde Mihojevic ve Yalçın Kayan bu akşam oynanacak Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecek.
Göztepe - Fenerbahçe Muhtemel 11'ler
Göztepe:
İrfan Can, Angel, Atınç, Arslanagiç, Murat, Soner, Nwobodo, Berkan, Halil, Ndiaye, Jahovic
Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Szalai, Kim, Novak, Sosa, Crespo, İrfan Can, Mesut, Zajc, S.Dursun
Göztepe Fenerbahçe maçı özeti için tıklayınız

Göztepe Fenerbahçe Göztepe FB maç özeti Spor Toto Süper Lig