Göztepe Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Göztepe GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Göztepe Galatasaray maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Göztepe GS youtube geniş özeti ve maçın golleri, Göztepe GS özet Bein Sports, Göztepe Galatasaray maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta bugün oynanacak olan Göztepe Galatasaray maçıyla beraber tamamlanacak. Süper Lig’de haftalardır 3 puana hasret olan ve son oynadığı maçta evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak düşme hattıyla arasındaki puan farkını iyice eriten Galatasaray zorlu Göztepe deplasmanında kazanarak hem 3 puanı hanesine yazdırmayı hem de üzerindeki kara bulutları biraz olsun dağıtmayı amaçlıyor. Öte yandan Süper  Lig’de son 3 maçında da kazanamayan ve son oynadığı maçta deplasmanda Hatayspor’a 2-1 yenilen Göztepe ise Galatasaray maçında galip gelerek 3 maç aradan sonra 3 puanla tanışmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın son maçı olan Göztepe Galatasaray karşılaşmasında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Göztepe Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.
Göztepe Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda ?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe Galatasaray maçı bugün saat 20.00’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Göztepe Galatasaray Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe Galatasaray maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Bahtiyar Binici üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Mete Kalkavan oturacak.
Torrent’in Son Şansı
Süper Lig’de bu akşam zorlu Göztepe deplasmanına çıkacak olan Galatasaray’ın tüm hesapları 3 puan üzerine kurulu. Sarı kırmızılıların olası bir puan kaybetmesi durumunda teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle Torrent’in kazanmaktan başka çaresi yok
Göztepe Galatasaray Maçı Kapalı Gişe
Süper Lig’de bu akşam evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Göztepe’de taraftarlar bu karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. Maçın oynanacağı Gürsel Aksel Stadı’nın tamamen dolması bekleniyor. 25 TL - 375 TL arasında değişen bilet fiyatlarının da bu durumda etkisinin büyük olduğu düşünülüyor.
Torrent: Galatasaray’a Yakışıan Bir Oyun Oynayacağız
Göztepe ile karşılaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent’in futbolcularla uzun bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Göztepe’yi yenmenin kötü gidişi durduracağını söyleyen İspanyol teknik adam "Göztepe karşısında alacağımız olası bir galibiyet ile her şey daha güzel olacak. Galatasaray'a yakışır bir şekilde coşkulu bir futbol oynayacağız. İlk golü atarsak, üzerimizdeki baskıyı da kırarız. Bu yüzden hızlı bir başlangıca ihtiyacımız var. Geçtiğimiz haftalarda gol bulamadığımız her dakika baskıyı üzerimizde hissettik. Bu yüzden ilk dakikadan itibaren minumum hata ile önde baskı kurmalıyız." sözlerini sarf etti.
Galatasaray Zorlu Deplasmana 4 Eksikle Çıkıyor 
Süper Lig’de bugün Göztepe ile kritik maça çıkacak olan Galatasaray’da maç öncesi 4 eksik yer alıyor. Sarı kırmızlılar zorlu Göztepe deplasmanına Olimpiu Morutan, Alparslan Öztürk, Arda Turan ve Fatih Öztürk’ten yoksun bir şekilde çıkacak.
Göztepe’de 4 Eksik Var
Süper Lig’de bu akşam Galatasaray’ı evinde konuk edecek olan Göztepe’de maç öncesi 4 eksik bulunuyor. İzmir ekibinde Dzenan Burekovic, Atınç Nukan, Marko Mihojevic ve Atakan Çankaya Galatasaray maçında forma giyemeyecek. 
Galatasaray ile Göztepe 18. Kez 
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe Galatasaray maçında taraflar 18. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçların 15’inde Galatasaray kazanırken 2’sinde Göztepe kazandı. Galatasaray 2 yenilgisini de deplasmanda aldı.
Göztepe - Galatasaray muhtemel 11'ler:
Göztepe: 
İrfan Can, Angel, Kahraman, Arslanagic, Soner, Nwobodo, Kerim, Moubandje, Santo, Halil, Ndiaye
Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Pulgar, Berkan, Emre, Kerem, Babel, Gomis
Göztepe Galatasaray maçı özeti için tıklayınız
 

Göztepe Galatasaray özet Göztepe GS Göztepe Galatasaray Süper Lig 26. hafta