Gram altın fiyatı fena çakıldı! 998 liraya kadar düştü

TAKİP ET

Gram altın fiyatları yeni gün de fena çakıldı. Dün 1027 lira seviyelerine kadar yükselen altın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal Konut Projesi açıklaması sonrasında geriledi. Gram altın fiyatları bugün 998 lira civarında işlem görüyor.

Reklam
Reklam

Altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak Dün değer kaybetmeye başlayan gram altın fiyatları günü yüzde 1,2 düşük de kapatmıştı. Gündüz saatlerinde 1027 liraya kadar yükselen gram altın dün akşam saatlerinde ise 999 liradan günü kapadı. Bugün de gram altındaki düşüş seyri devam ederken şu sıralar 998 lira civarında işlem görüyor.

Çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatları ne kadar?

Gram altın fiyatları ile birlikte çeyrek altın ve Cumhuriyet Altın fiyatlarında da gerileme başladı. Şu saatlerde çeyrek altın 1611 lira civarında işlem görürken Cumhuriyet altını ise 6729 liradan alıcı buluyor. Yine altının ons fiyatı da şu dakikalarda 1700 Dolar civarında işlem görüyor.

Dün 1027 liraya kadar yükselmişti

Altının gram fiyatı Dün Öğle saatlerinde 1027 lira civarına kadar yükselmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal Konut Projesi açıklaması sonrasında yeniden düşüşe geçen gram altın fiyatları şu saatlerde 998 TL'den alıcı buluyor.