Gram altın için yeni rekor seviye yolda! İslam Memiş o tarihi verdi!

TAKİP ET

İnişli çıkışlı bir fiyat dönemi yaşayan altın için İslam Memiş'ten büyük uyarı geldi. Altının rekor üstüne rekor kıracağı o tarihi açıkladı!

Reklam
Reklam

Yaptığı yorumlarla birçok kişinin ilgisini çeken İslam Memiş; resesyonun da etkisiyle altının üzerinde uygulanan baskılamaya dikkat çekiyor. Gram altının şu dönemde normal şartlarda 1450 lira civarlarında olması gerektiğine aktara Memiş, altınla ilgilenenler için yeni seviye tahminlerinde bulunarak o tarihi verdi.

Altının üzerindeki baskılamaya dikkat çekti

Gram altının geldiği 1100 noktasını vurgulayan İslam Memiş, altının sadece dolardan destek alarak bu seviyelere ulaştığını ve daha bu fiyatın içersinde ons altın değerin dahil olmadığına dikkat çekti.

Yılın sonunda tarihi yükseliş

Ekonomi ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altının yılsonunda 1450 seviyelerini görebileceğini vurgularken ons altın konusunda serbest bırakılmadığı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Altın üzerindeki baskıya yeniden dikkat çeken İslam Memiş gram altının şu an normal seviyesinin 1450 civarında olması gerektiğini altınınsa resesyon ve enflasyondan beslendiğinin altını çizdi.