Granada Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçı canlı izle...

TAKİP ET

Futbol severlerin merakla beklediği 20.hafta mücadelesi olan Granada ile Barcelona karşı karşıya gelecektir. Takımların taraftarları maçın ne zaman ve saat kaçta olduğu araştırmaya başladı. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler müsabakayı televizyondan izleyebilirler. Şifresiz maçı izlemek isteyenler için ise konu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

İspanya La Liga'nın 20.hafta maçlarının başlamasıyla gözler Granada Barcelona mücadelesine çevrildi. Maçı canlı olarak izlemek isteyenler aayışlara başladı. Hangi kanalda yayınlandığı araştırılırken taraftarlar için şifresiz kanallar haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

İspanya La Liga 20.haftasında gerçekleşecek Granada Barcelona mücadelesi 20.30'da televizyonda canlı olarak verilecektir. Granada Barcelona maçı Spor Smart kanalından şifresiz ve canlı olarak ekranlara gelecektir. 

Granada Barcelona maçı canlı izle 

Barcelona ile oynadığı son iki La Liga maçını kaybetmeyen Granada (1G 1B), daha önce rakibinden üst üste iki karşılaşmada puan alamamıştı.

Granada’ya La Liga’da konuk olduğu son 10 maçın sekizini kazanan Barcelona (2M), galip geldiği karşılaşmaların dördünde 3+ gol attı.

granada maçı ne zaman barcelona maçı ne zaman İspanya maçı Granada maçı canlı izle