Gratis kart nasıl alınır? Gratis kart indirimleri nelerdir? Gratis kart detayları

TAKİP ET

Kozmetik sektöründe yer alan Gratis mağazasının Gratis kartıyla daha uyguna alışverişler gerçekleşmektedir. Gratis kart nasıl alındığı araştırılmaktadır. Gratis kart nasıl alınır? Gratis kartın indirimleri de araştırılmaktadır. Gratis kart indirimleri nelerdir? Bu haberimizde Gratis kart detaylarını sizler için derledik. İşte Gratis kart detayları...

Reklam
Reklam

Ücretsiz kart kullanarak kozmetik sektörünün lider markalarından olan Gratis'te indirimli alışveriş yapmak isteyenlere 'Nasıl Bedava kart alırım? Ücretli mi ücretsiz mi? Kartın sunduğu indirim nedir?

Gratis kart

Gratis mağazasının   kartı almak tamamen ücretsizdir.Markanın amacı kartı satarak para kazanmak değil bu kartı vermektir.Bu nedenle ücretsiz olarak dağıttığı bu kart için sık sık kampanyalar yapar, bu kampanyalar dahilinde puan, indirim ve ek promosyonlar biriktirebilirsiniz.

Web üzerinden Gratis kart almak

Siteden almak için öncelikle www.gratis.com adresine gidin, buradan ana sayfanın alt kısmındaki "Ücretsiz kart alın" seçeneğine tıklayın, kayıt başlığı altında kişisel verilerinizi giriş yapmanız gerekir. sayfası Bu kişisel bilgiler  doldurulduktan sonra "Üye Ol" kutusuna basılır. Kayıt işlemini tamamlamak için cep telefonuna gönderilen aktivasyon kodu sayfada belirtilen yere yazılır ve onay verilir, tekrar yeni bir sayfa açılır ve "Ücretsiz kart al" seçeneği tıklanarak kart alınır.

Mağaza üzerinden Gratis kart almak

Müşteri site üzerinden satın almak istemezse en yakın Ücretsiz mağazaya gidebilir. Burada, Gratis çalışana Gratis kart almak istediğini bildirdiğinde, mağaza çalışanı  müşteriyi kasaya yönlendirir. Burada kasiyer müşteriden kişisel bilgilerini ister ve ona Ücretsiz kartı verir.   Bu seçeneklerden herhangi birinden yararlanmak istemeyen müşterilerimiz SMS ile de Gratis kart alabilmektedir.Telefonun mesaj kısmına "GRATİS KART" yazarak 7889'a kısa mesaj gönderilir. gelen mesajla tamamlanır.Bu aynı zamanda tüm operatörlerdeki noktaları sorgulamakta özgürdür.Üye girişi burada gerçekleşir, profilden kaç puan toplandığını görürsünüz.

Gratis kart indirimleri

Kart müşterisine özel indirimler yapılır.

Markalarla anlaşma sağlayan Gratis mağazası kart sahiplerine özel ekstra indirimler yapar.

Her alışveriş sonrası kart kullanımıyla puan birikir.

Biriken bu puanlar, yapılan harcamalardan kesilerek daha indirimli ödeme sağlanır.

Kampanyalar hakkında bilgiler sms ile müşteriye bildirilir.

Gratis mağazalarında sık sık 1 ürün alana 2. ürün ücretsiz ya da 2. Ürün yarı fiyatına kampanyaları yapılır.

Bu özel indirimler, biriken para puanlar, kampanyalar sadece Gratis kartına sahip müşteriler içindir.

 

Gratis kart 2022 Gratis indirim kampanyası Gratis kart nasıl alınır?