Gri Dizisi Konusu Ne? Disney Plus Gri Dizisi Oyuncuları Kim? Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda? Uyarlama Mı?

TAKİP ET

Disney Plus'un yeni dizisi Gri kadrosu belli olmaya başladı. Gri dizisi oyuncuları kim? Gri dizisi konusu ne? Gri dizisi ne zaman başlıyor? Gri dizisi konusu ne? Gri dizisi hangi kanalda? Gri dizisi uyarlama mı?

Reklam
Reklam

14 Haziran'da ülkemize gelecek olan Disney Plus platformu dizilerinden en merak edilenlerinden birisi hiç şüphesiz Gri dizisi oldu.

Yeni bşalayacak olan Gri dizisinin oyuncu kadrosu için ortaya çok fazla isim atılmıştı. Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı söylenen dizide son olarak Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yer alacağı duyruldu.

Gri dizisinin konusu ne? Gri dizisi ne zaman başlıyor? Gri dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor? 

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Disney Plus dizisi Gri nihayet sete çıkıyor..
Yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in oturacağı dizi de okuma provası başladı.

GRİ DİZİSİ OYUNCULARI

Gri dizisinde son olarak Hekimoğlu dizisinde yer alan başarılı oyuncu Timuçin Esen dizide tuttuğunu koparan tv'deki tartışma programlarında yer alan ünlü bir avukat olan Fuat’a, Ebru Özkan'da Fuat'ın eşi Hülya’ya hayat verecek. Fuat ve Hülya’nın kızları Selin’i de Buçe Buse Kahraman oynayacak.



Fuat’ın ortağı Arda’yı son olarak Maske Kimsin Sen adlı eğlenceli programda dedektif jüri olarak yer alan Alican Yücesoy canlandıracak. Gri dizisinde Selin’in yakın arkadaşı Ceyda’yı da İlayda Akdoğan canlandıracak.



Dizde Leyla Komiser karakterini de Selin Kahraman canlandıracak. 



GRİ DİZİSİ KONUSU

Hülya ve Fuat kızları Selin ile mutlu bir aile tablosuna sahipken bir tecavüzün gölgesi bu mutlulu aileyi dağıtacak.