GTA The Trilogy: Definitive Edition fiyatı ve sistem gereksinimleri

TAKİP ET

GTA The Trilogy, Definitive Edition ile serideki üç oyun yenilenmiş olan grafiklerle yayınlandı. Peki GTA The Trilogy: Definitive Edition fiyatı ve sistem gereksinimleri nedir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Rockstar Games, GTA The Trilogy: Definitive Edition sürümünü oyun severlerin karşısına çıkarmış bulunmakta. GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas yapımlarını, yenilenmiş olan grafikler ile oyuncuların karşısına getirmiş olan yapım, Xbox Game Pass ile oynamaya sunmuştur. Burada oyuncuları sevindiren şey ise GTA oyunlarını iyileştirilmiş olan grafiklerle oynama şansının sunulmuş olması. Eğer Xbox Game Pass üyeliğiniz mevcutsa üyelik dahilinde oyunu deneyimleme şansına sahipsiniz. Eğer bir üyeliğiniz yoksa oyuna sahip olmanız için 529 TL ödemeniz gerekmektedir. Yayınlanan üçleme içerisinde GTA 3, GTA:Vice City ve GTA:San Andreas bulunmakta. Peki üçleme oyunu indirme nasıl yapılır?
GTA The Trilogy: Definitive Edition nasıl indirilir?
Eğer GTA The Trilogy: Definitive Edition edinmek istiyorsanız bahsedeceğimiz şekilde bunu yapabilirsiniz.

İlk olarak Xbox uygulmasına girerek GTA The Trilogy: Definitive Edition yazınız.

Karşınıza gelen sayfada yeşil butona tıklayınız.

Burada kredi kartı ile ilgili bilgilerin istendiği bir sayfa karşılaşacaksınız. Ekrana girin ve satın al butonuna tıklayınız.

Önceki adımdan sonra oyun kütüphanenize eklenecek. Bundan sonra yüke butonuna basınız.

Açılır bir pencere gelecek ve hangi diske kuracağınızı ve masaüstü kısayolu oluşturup oluşturmak istemediğinizi seçmelisiniz.

Son olarak yükle butonuna basınız. GTA The Trilogy: Definitive Edition fiyatı nedir?
GTA The Trilogy: Definitive Edition Microsoft Store mağazasında mevcut ve fiyatı ise 529 TL olarak belirlenmiştir.
Oyunu yüklemeden evvel bilgisayarınızda 45GB boş alan olduğundan emin olun.
GTA The Trilogy: Definitive Edition ekran  görüntüleri paylaşıldı mı?
Rockstar Games üçleme oyunundan ekran görüntüleri ve videoları paylaşmıştı. Paylaşılan ekran görüntüleri ile oyun hakkında karakterler ve çevreleri hakkında bilgi verdi. Yayınlanmış olan video ise yapımların önceki ve şimdiki halleriyle kıyaslama yapma imkanı sundu.
 

gtathetrilogy definitive edition gta oyun