Guardiola'ya şaman büyüsü! Maçta tüyler ürperten olay!

TAKİP ET

Şampiyonlar Ligi Çeyrek finalinde Manchester City, dramatik bir şekilde Real Madrid'e 3-1 yenilmesiyle kupa dışında kaldı. Yakalanan net golleri maç boyunca kaybeden İngilizler sahadan üzgün ayrıldı. Guardiola'nın Şampiyonlar Ligi laneti kendisini gösterdi…

Reklam
Reklam

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kendi sahasında Manchester City’i ağırladı. Maçın 80. dakikasında Manchester City 1-0 öndeydi, 90+6’ya girildiğinde Real Madrid’in 2-1 üstünlüğü skor tabelasında yer alıyordu. Ardından uzatmalara gidildi ve Real Madrid bir gol daha atarak rakibini 3-1 yendi. Real Madrid finale yükselirken, Manchester City kupadan elendi.
15 gol Benzama’dan
Real Madrid, bu sene Şampiyonlar Ligi’nde 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Son 16 turunda ilk maçı 1-0 kaybettiği Paris Saint German’i sahasında 3-1 yenerek adını çeyrek finale taşıdı. Bu sezon oynadıkları 43 maçta 43 gol atan Benzema, bu kulvardaysa 15 gol attı ve takımının finale geçmesinde büyük etki gösterdi.
28 Mayıs tarihinde Fransa’nın başkenti Paris’te Stade de France’te de 2022 Şampiyonlar Ligi Finali oynanacak.
Daha final oynayamadı
Pep Guardiola, Manchester City’e büyük hedeflerle geldi. Büyük transferlere imza atan Guardiola, dördüncü yılında Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalden ileriye gidemedi. Daha hiç final oynamayan tecrübeli menajer hakkında tüyler ürpertici bir söylenti çıktı.

Şaman büyüsünün etkisinde
Guardiola, Barcelona’da anlaşmazlık yaşaması üzerine Yaya Toure’yi takımdan göndermişti. Yaya Toure’nin menajeri Dimitri Seluk, 2018 yılında yaptığı bir açıklamada Afrikalı şamanların Guardiola’ya Şampiyonlar Ligi’ni bir daha kazanamaması için büyü yaptığını söyledi. Son maçtan son büyü iddiası yine gündem oldu. Guardiola’nın özellikle bu maçları kazanamaması için büyü yapıldığı iddia edildi.
Seluk, Guardiola’nın Toure’ye yaptıklarından emin olduğunu ve birçok Afrikalı şamanın onun bir daha Şampiyonlar Ligi kazanmasına izin vermeyeceğini söyledi. Haklı olup olmadığınıysa zamanın göstereceğini ifade etti.