Gül Masalı dizisi oyuncu kadrosu! Gül Masalı dizisi konusu

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan yeni dizi Gül Masalı ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Dizinin tanıtımının ardından diziyle ilgili pek çok konu merak edildi. Tanıtımı bir hayli dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi merak konusu oldu. Özellikle dizinin çekimlerinin yapıldığı yerler izleyicinin dikkatini çekti.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan yeni dizi Gül Masalı ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Dizinin tanıtımının ardından diziyle ilgili pek çok konu merak edildi. Tanıtımı bir hayli dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi merak konusu oldu. Özellikle dizinin çekimlerinin yapıldığı yerler izleyicinin dikkatini çekti. Yayınlanan tanıtımlarıyla izleyicinin dikkatini üzerine çekmeyi başaran yeni dizi Gül Masalı ile ilgili tüm merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. Oyuncu kadrosu dikkat çeken dizi ile ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Peki, Gül Masalı nerede çekiliyor? Gül Masalı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Gül Masalı dizisi konusu ne? Gül Masalı ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Gül Masalı Dizisi Oyuncu Kadrosu

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yeni dizi Gül Masalı’nın oyuncu kadrosunda, Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi ünlü oyuncular yer alıyor.



Gül Masalı Nerede Çekiliyor?

Tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gül Masalı dizisinin çekimleri İstanbul’da başlayıp Isparta’da devam edecek. Fonda, Eğirdir Gölü ile gül ve lavanta tarlalarının görsel güzelliği göz alırken dizinin başrol oyuncuları Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın uyumu da izleyiciden tam puan aldı.

Gül Masalı Dizisi Konusu

Dizi, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden olan Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alacak. 

Gül Masalı Ne Zaman Başlıyor?

Oyuncu kadrosu ve konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve tanıtımlarıyla izleyicide büüyk merak uyandıran Gül Masalı’nın yayın tarihi henüz bilinmiyor.