Gül Masalı Gonca kimdir, gerçek adı ne? Gülper Özdemir kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı ile ilgili merak edilenler araştırılmaya devam edilirken dizinin oyuncu kadrosu ve konusu yayınlanan tanıtımlarda bir hayli dikkat çekmişti. İlk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan yeni dizi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Oyuncu kadrosundan konusuna, pek çok detayın merak edildiği yeni dizi şimdiden tüm dikkatleri üzerine topladı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı ile ilgili merak edilenler araştırılmaya devam edilirken dizinin oyuncu kadrosu ve konusu yayınlanan tanıtımlarda bir hayli dikkat çekmişti. İlk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan yeni dizi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Oyuncu kadrosundan konusuna, pek çok detayın merak edildiği yeni dizi şimdiden tüm dikkatleri üzerine topladı. Tanıtımlarıyla herkesin ilgisini çeken ve büyük merak uyandıran Gül Masalı dizisi bu akşam ATV’de başlıyor. İlk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve dizide Gonca karakterine hayat veren Gülper Özdemir’in özel hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Gülper Özdemir kimdir, kaç yaşında? Gülper Özdemir aslen nereli? Gül Masalı Gonca gerçek adı ne? İşte detaylar…

Gül Masalı Oyuncu Kadrosu

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Gül Masalı dizisi bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Tanıtımlarıyla herkesin dikkatini çeken ve yayın tarihi merak edilen Gül Masalı, 19 Haziran 2022 Pazar (bu akşam) ilk bölümüyle ekranda olacak. Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda, Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Gülçin Hatıhan, Bülent Düzgünoğlu,Arif Pişkin, Suat Sungur, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sait Genay gibi isimler yer alıyor.

 

Gülper Özdemir Kimdir?

18 Kasım 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen Gülper Özdemir, eğitiminin bir kısmını Almanya’da tamamladı. Paris’te oyunculuk eğitimi alan Özdemir, oyunculuk eğitimine önce Almanya’da başlamış ve hem Türk hem Alman tiyatrolarında sahne almıştır. New York The Living Theatre’a oyuncu olarak katılan Özdemir, Judith Malina’nın No Place To Hide oyununu sahneledi. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan genç oyuncu, çok sayıda dizide rol aldı. 

Gülper Özdemir’in Rol Aldığı Diziler

-    Bana Sevmeyi Anlat

-    Medcezir

-    Kara Yazı

-    Tutsak

-    Meleklerin Aşkı

-    Sen Anlat Karadeniz

-    Bir Zamanlar Kıbrıs