Gül Masalı Toprak kimdir, gerçek adı nedir? Erdem Kaynarca kimdir, kaç yaşında, nereli?

TAKİP ET

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Uzun bir süredir yayınlanan tanıtımı ile büyük dikkat çeken ve merakla beklenen dizinin ilk bölümü için nefesler tutuldu. Oyuncu kadrosu, konusu ve çekimlerinin gerçekleştirildiği mekanlarla gündemden düşmeyen dizi daha yayınlanmadan adından bahsettirmeyi başarmıştı. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi hakkında merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Uzun bir süredir yayınlanan tanıtımı ile büyük dikkat çeken ve merakla beklenen dizinin ilk bölümü için nefesler tutuldu. Oyuncu kadrosu, konusu ve çekimlerinin gerçekleştirildiği mekanlarla gündemden düşmeyen dizi daha yayınlanmadan adından bahsettirmeyi başarmıştı. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi hakkında merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. Gül Masalı dizisinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Özellikle başrol oyuncuları izleyicinin dikkatini çekerken oyuncularla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Gül Masalı dizisinde Toprak Atabey karakterini canlandıracak olan Erdem Kaynarca’nın özel hayatı mercek altına alındı. Peki, Gül Masalı Toprak kimdir? Erdem Kaynarca kimdir? Erdem Kaynarca kaç yaşında? Erdem Kaynarca nereli? Erdem Kaynarca evli mi? İşte tüm merak edilenler…

Gül Masalı Bu Akşam Başlıyor

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Gül Masalı dizisi Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. 19 Haziran 2022 Pazar (bu akşam) ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan diziyle ilgili araştırmalar sürüyor. Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın yer alacağı dizi büyük bir merakla bekleniyor.

Erdem Kaynarca Kimdir?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Erdem Kaynarca, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Kaynarca, En Kötü İş, Arzu Tramvayı, Luna Park Oyunları, Trendeki Yabancı, Bahar Noktası, Kadınlar Devlet, Gövde Gösterisi, Romeo & Juliet, Performansçı, Martı ve Merhaba gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. Genç oyuncu ilk dizi deneyimini ise Kalp Atışı dizisinde yaşarken Bir Deli Rüzgar, Yasak Elma ve Emanet gibi dizilerde de rol üstlendi.