Gülbin Tosun neden yok? FOX Ana Haber Gülbin Tosun neden haber sunmuyor istifa mı etti?

TAKİP ET

FOX Ana Haber'de hafta sonu sunuculuk yapan Gülbin Tosun'un bu hafta sonu ekranlarda yer almaması merak uyandırdı. Cumartesi günü ekrana gelen haber bülteninde yer almayan Tosun'un neden haber sunmadığı araştırılmaya başlandı. Hafta sonları FOX ekranlarında olan Tosun'un istifa ettiği iddiaları gündeme geldi.

Reklam
Reklam

FOX Ana Haber’de hafta sonu sunuculuk yapan Gülbin Tosun’un bu hafta sonu ekranlarda yer almaması merak uyandırdı. Cumartesi günü ekrana gelen haber bülteninde yer almayan Tosun’un neden haber sunmadığı araştırılmaya başlandı. Hafta sonları FOX ekranlarında olan Tosun’un istifa ettiği iddiaları gündeme geldi. FOX Ana Haber’in hafta sonu sunucusu Gülbin Tosun’un bu hafta sonu ekranlarda olmaması meraklara sebep oldu. Tosun’un neden yayına çıkmadığı sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Gülbin Tosun neden yok? FOX Ana Haber Gülbin Tosun nerede? Gülbin Tosun istifa mı etti? FOX Ana Haber Hafta Sonu sunucusu Gülbin Tosun neden haber sunmuyor? İşte tüm merak edilenler…

Gülbin Tosun Neden Yok?

Gülbin Tosun’un bu hafta sonu yayına çıkmaması merak uyandırdı. FOX Ana Haber’in hafta sonu sunucusu olan Tosun’un bu hafta sonu ekranlarda olmaması herkesi meraklandırdı. 2019 yılından bu yana her hafta Cumartesi ve Pazar günleri FOX Ana Haber ile izleyici karşısına çıkan Gülbin Tosun’un bu hafta sonu ekranda yer almamasının nedeni merak edildi. Tosun’ın koronavirüse yaklandığı ve karantinada olduğu için bu hafta sonu yayında olmayacağı öğrenildi. 



Koronavirüse Yakalandı

Gülbin Tosun’un bu hafta sonu haber bülteninde yer almaması ‘Gülbin Tosun istifa mı etti, neden yok?’ sorularını beraberinde getirdi. Başarılı sunucudan açıklama gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tosun, ‘Bu akşam FOX Haber’de olamayacağım. Covid-19’a yakalandım, hafif atlatıyorum, ancak hala karantinadayım. Gelecek hafta görüşmek üzere…’ ifadeleriyle yayına çıkamama sebebini açıkladı ve istifa iddialarının asılsız olduğunu da belirtmiş oldu.