Gülçin Ergül kazadan sonra ilk kez konuştu: Her şey 3 saniyede oldu!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, erkek arkadaşıyla olduğu aracın kaza yapması sonrası sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetmişti. Yaşadığı olayın şok v üzüntüsünü bir türlü atamayan Ergül, ilk kez açıklama yaptı ve her şeyin 3 saniye içinde olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Hepsi grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz gün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile Balıkesir Susurluk'ta seyir halinde ilerlerken bir trafik kazası geçirdi. Meydana gelen kazada Ergül'ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken Gülçin Ergül ise yaralandı.



Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Gülçin Ergül, sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edildi. Yaşadığı vahim olayın şokundan ve üzüntüsünden kurtulamayan Ergül, ilk kez konuştu ve kazaya dair yaşadıklarını anlattı.



Kazadan hemen önce çok mutlu bir şekilde şarkı söylediğini belirten Gülçin Ergül, herşeyin 3 saniye içinde geliştiğini söyledi. İşleri için İstanbul'a gittiğini ve Erdal'ın da kendisine eşlik ettiğini söyleyen Ergül, kazadan kısa süre önce ona çok güzel şeyler söylediğini ve şuan hep sözleri düşündüğünü dile getirdi. Fiziksel olarak yaşadığını fakat hayat arkadaşını, aşkını ve diğer yarısını kaybettiğini ifade eden Gülçin Ergül, çok bitkin olduğunu ve gözlerimin feri söndüğünü belirterek 'Acımın tarifi yok.' ifadelerini kullandı.

 

Gülçin Ergül Erdal Şeyda Lafçı