Güldür Güldür Show muayene skeci son bölüme damga vurdu

TAKİP ET

Güldür Güldür Show skeçleri ile sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. Bu defa kamu hastanelerindeki muayene sürelerine atıfta bulunan Güldür Güldür Show'da muayene skeci çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show, yaptığı skeçlerle sosyal medyaya damga vurmaya ve konuşulmaya devam ediyor. Daha önce bakan nebati ve altılı masası skeci ile konuşulan Güldür Güldür Show'da son bölüme muayene skeci damga vurdu. Güldür Güldür Show oyuncuları son bölümde kamu hastanelerinde yaşanan muayene sürelerine atıfta bulunarak doktorların ve hastaların yaşadıklarını mizahi bir dille ele aldı. Güldür Güldür Show muayene skeci sosyal medyada Gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Sosyal medyaya damga vurdu

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Güldür Güldür Show, son bölümü ile Yine gecenin en çok konuşulan oldu. Son dönemlerde toplum sorunlarına ilişkin skeçler hazırlayan programda bu defa kamu hastanelerinde yaşanan muayene sorunları ele alındı. Güldür Güldür Show oyuncuları muayene sırasında hasta ve doktorların yaşadıklarını mizahi bir dille konu alırken o skeç sosyal medyaya damga vurdu.