Gülhane Parkında Laleleri Çiçekleri Talan Ettiler! Medeni Ülke İnsanı Nerede?

TAKİP ET

Gülhane Parkı'ndaki görüntüler sosyal medyada pes artık dedirtti. Gülhane Parkı'nda ki lale bahçelerini vatandaşlar talan etti. Laleleri çoluk çocuk kopartıp fotoğraf çektiler!

Reklam
Reklam

İstanbul Gülhane Parkı'nda adın şakılar yapılan laleleri koparttılar!

Gülhane Parkı'nda görevlilerin olmaması ortaya toplumsal gerçeği gözler önüne serdi. Vatandaşlar görevli göremeyince laleleri koparttı.

Yere çekinmeden çöp atan, çocuklarına bunu öğreten vatadanşlar bu sefer görevli yasak olmayınca Gülhane Parkı'ndaki laleri talan etti. Vatandaşlar çocuklarına bahçedeki lalaleri koparttı üzerlerine oturdu ve gülerek fotoğraf çekti.

Her defasında kendilerine ters bir olay olduğunda işlerine geldiğinde "Medeni ülke" diye kopyala yapıştır temelsiz cümleler edenler Gülhane Parkı'nda görevlilerin olmamasını fırsat bilerek gerçeklerini gözler önüne serdi.

CHP Gençlik Kolları Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mete Duringa görüntüleri "2 hafta önce cenneti andıran görüntüsüyle insanları büyüleyen Gülhane Parkı insanoğlunun dadanmasıyla cehenneme dönmüş. Bu görüntülere sessiz kalmadım. Ama verdiğim tepkiden daha fazla tepki gördüm. İnsanoğlu doğaya büyük haksızlık ediyor. Bahçeleri tepeleyenler yabacı ağırlıklı. Ama bir o kadarda yerli turizmciler var. Bunun önlemi neden alınmadı?" diye not düştü.