Gülse Birsel'in Disney Plus'ta yayınlanacak 'Yılbaşı Gecesi' filminin ilk fragmanı yayında

TAKİP ET

Disney Plus da 30 Aralık tarihinde izleyici karşısına çıkacak olan Gülse Birsel'in yeni filmi yılbaşı gecesinden ilk tanıtım yayınlandı.

Reklam
Reklam

Dizi ve film izleme Platformu Disney Plus da Gülse Birsel imzası ile 30 Aralık 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak olan yılbaşı gecesi filminin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Gülse Birsel'in yeni filmi sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

Fragman çok beğenildi

Gülse Birsel imzası ile 30 Aralık 2022 tarihinde Online dizi ve film izleme Platformu Disney Plus da yayınlanacak olan yılbaşı gecesi filminin tanıtım filmi izleyenleri kahkahaya boğdu. Geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin kadrosunda yer alan isimlerin ise Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Güngör olduğu öğrenildi.

30 Aralık'ta yayınlanacak

Gülse Birsel'in senaryosunu Kaleme aldığı filmde pandeminin sonlarına yaklaştığını ümit ederek uzun bir süre sonra sevdikleriyle bir arada bir yılbaşı gecesi geçirmeye hazırlanan Didem'in Başından Geçenler konu alınıyor.