Gülşen'den şok eden sözler

TAKİP ET

Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde İstanbul Yenikapı'daki konserinde giydiği kıyafetle birçok kişi tarafından çok büyük tepkilerle karşılaşmıştı. Gülşen'in kıyafeti ile ilgili yaptığı açıklaması da olay oldu.

Reklam
Reklam

Giydiği kıyafetlerle, yaptığı açıklamalarla ve hareketleri ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde İstanbul Yenikapı'da sahneye çıktı. Konserinde giydiği oldukça açık bir kıyafet ile dikkat çeken Gülşen, birçok kişinin tepkisini üzerine çekti. Gelen tepkiler üzerine kıyafeti ile ilgili açıklama yapan Gülşen, başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz diyerek en masum yerlerimiz, bırakın annelerimizin memesi açık kalsın söylemlerinde bulundu. 

Yoğun bir konser maratonu yaşayan başarılı şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda sahne aldı. Tarzı ile gündemlerden düşmeyen ünlü şarkıcı, konserde göğüs ve kalça dekolteli bir kıyafet ile sahne aldı. 

Sosyal medyada yayılan ve gündem olan açıklamada, transparan kırmızı bir bluz ve kalça dekolteli bir pantolon ile sahneye çıkan Gülşen, göğüslerini göstererek, başka şeylerden utanılması gerektiğini ve bunların neler olduğunu bildiklerini, annelerimizin memesi olan en masum yerlerimiz açık kalsın söylemlerinde bulundu. 

Gülşen’in söylediği sözler konser alanında alkışlara boğuldu. Sosyal medyada bir kitle tarafından saçmalık olarak nitelendirilse de bir kitle tarafından da doğru bulundu.