Gülşen'e en büyük destek eşi Ozan Çolakoğlu'ndan geldi: Rahatsız olan varsa..

TAKİP ET

Son günlerde giydiği sahne kıyafetleri yüzünden eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı Gülşen'e en büyük destek eşi Ozan Çolakoğlu'ndan geldi. Besteci ve aranjör Çolakoğlu, beğenmeyen takip etmesin mekana da gitmesin dedi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen, son zamanlarda çıktığı konserlerinde giydiği iddialı sahne kıyafetleri yüzünden çok fazla kişi tarafından eleştirilmişti. Hakkında yapılan yorumlar sonrası sessizliğini bozan Gülşen, 'Hiçbir sıfatın kölesi değilim' çıkışını yapmıştı.



Bu güne kadar sessizliğini koruyan Gülşen'in eşi aranjör Ozan Çolakoğlu, eşi hakkında yapılan yorumlarla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. Aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu, sabah saatlerinde Sarıyer'de bulunan parkta yürürken karşısına çıkan gazetecilerle ayaküstü konuştu ve eşini destekleyen yorumlar yaptı.



Gülşen'in bir sanatçı olduğunu ve evlendiği günden bu yana ona hiç karışmadığını belirten Ozan Çolakoğlu, her zaman içinde destek olduğunu vurguladı. Onun hem kendisine hem de işine saygısı olduğunu söyleyen Çolakoğlu, kendisinin ne yapacağını bilecek olgunlukta olduğunu ve kendilerinin de normal işlerini yapmaktan başka birşey yapmadıklarını ifade etti.



Ozan Çolakoğlu konuşmasının devamında herkesin kendi hayatından sorumlu olduğunu ve bu yüzden de herkes kendi işine bakmalı diyerek,  "dekolteden rahatsız olan bir insan bir daha o mekana gitmez, Gülşen'i sosyal medyadan takip etmez" ifadelerini kullandı. 



Bu güne kadar yapılmış olan tüm yorumları hiçbir şekilde ciddiye almadığını belirten Çolakoğlu, bu yaşananların kendisine fantastik ve gereksiz geldiğini kendisinin şu an işine ve ailesine odaklandığını, bunlar içinde harcayacak enerjisinin olmadığını söyledi.

 

gülşen Ozan Çolakoğlu