Gülşen'in davası 1 Ocak 2023 tarihine ertelendi

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip Lisesi'nde okuyanlara yönelik bir konserinde söylediği sözler nedeniyle yargılandığı davanın ikinci duruşması bugün görüldü. Bir çok müştekinin şikayetini geri çektiği davada yeni duruşma tarihi 1 Ocak 2023 oldu.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen, Nisan ayında verdiği bir konserinde İmam Hatip Liselilerin yönelik söylediği sözler nedeniyle mahkemelik olmuştu. Bir süre tutuklu da kalan Gülşen bugün yeniden hakim karşısına çıktı.

Müştekiler şikayetlerini geri çekti

Duruşma öncesinde açıklama yapan Gülşen’in avukatı Emek Emre, ünlü şarkıcının savunmasını duyan müştekilerden büyük çoğunluğunun şikâyetlerini geri çektiğini dile getirdi. Bugün yeniden hakim karşısına çıkan Gülşen’in davası 1 Ocak 2023 tarihine ertelendi.

Ne olmuştu?

Ünlü şarkıcı Gülşen’in Nisan ayında verdiği bir konserinin görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış, İmam Hatip Lisesinde eğitim görenlere hakaret ettiği iddiası ile hakkında soruşturma başlatılmıştı. Çok sayıda kişinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Gülşen, tutuklanarak cezaevine konulmuştu. 2 gün cezaevinde kalan Gülşen, ardından da ev hapsi cezasıyla serbest kalmıştı.