Gülşen'in mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı: Linç ve istismara uğradım

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen konserinde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan yargılanıyor. Bugün hakim karşısına çıkan Gülşen'in mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen bir konserinde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle tutuklanmış ve ardından tutuksuz yargılanmak üzere Serbest bırakılmıştı. adli kontrol şartı ile serbest kalan Gülşen'in ilk duruşması bugün görüldü. Ünlü şarkıcının yargılandığı davada duruşma da verdiği ifade ortaya çıktı.

Linç ve istismara uğradım

Bir konserinde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Ünlü şarkıcı Gülşen bugün hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan Gülşen, ifadesinde; "Kadınlığım, bedenim, eşliğim, anneliğim üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradım hatta hedef gösterildim" dedi. "Manevi olarak çok orantısız bedellere maruz kaldım." dedi. Hakkında Yurtdışına çıkış yasağı bulunan Ünlü şarkıcı oğlunun İspanya'da olduğunu ve 5 yaşındaki çocuğun dan uzak kaldığını belirtti.

Herkesten özür diledi

Savunmasında sahnede söylediği sözlerin iki kişi arasında yaşanan bir diyalogdan ve şakadan ibaret olduğunu belirten Gülşen, aynı zamanda değerleri incittiği Herkesten de özür diledi. Hakkında Yurtdışı çıkış yasağı bulunması nedeniyle oğlunu göremediğini ve yeni konserler planlayamadığını söyleyen Gülşen bu mağduriyetinin giderilmesini istedi. Gülşen'in avukatı Emek Emre de müvekkilinin beraatini talep etti.