Gülşen'in Şile konseri Kaymakamlık kararı ile iptal edildi

TAKİP ET

Son dönemlerde sahte kostümleri ile tartışmaların odağında olan şarkıcı Gülşen Şile kaymakamlığından veto yedi. Şile'de vereceği konserin Kaymakamlık kararı ile iptal edildiği öğrenildi. Konu hakkında Kaymakamlık tarafından bir açıklama yapılmazken ilerleyen günlerde konser için yeni bir tarih verileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen'in yoğun konser programı devam ediyor. Özellikle sahne kostümleri ile son dönemlerde tartışmaların odağında olan güzel şarkıcı yakın zaman içinde Şile'de konser verecek de. Ancak Gülşen’in konseri Kaymakamlık kararı ile iptal edildi. Konserin neden iptal edildiğine ilişkin kaymakamlıktan herhangi bir açıklama yapılmazken ilerleyen günlerde konser için yeni bir tarih verileceği bildirildi.

KONSER ORGANİZATÖRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleri ile sık sık magazin gündemini meşgul etmeye devam ederken gelen son dakika konser iptali haberi ile şaşkına döndü. Gülşen'in Şile'de vereceği konser Kaymakamlık kararı ile iptal edildi. Konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan konser organizatörü konserin iptal edildiğini belirtirken Yeni bir tarih verileceğini duyurdu.

MELEK MOSSO KONSERİ DE İPTAL OLMUŞTU

Daha önce de Melek Mosso’nun Gül Festivali kapsamında Isparta'da vereceği konser Valilik kararıyla iptal olmuştu. Melek Mosso konser iptal edilmesi günlerce gündemde kalmış ve çok sayıda ünlü isim de tepki göstermişti. Gülşen konserinin benzer sebeplerden dolayı mı iptal edildiği şu an için bilinmiyor. Henüz Şile kaymakamlığından iptale ilişkin bir açıklama gelmedi.