Gülşen Karadeniz Ereğli'de konser verdi sahneye çıkan belediye başkanı sözleri ile güldürdü

TAKİP ET

Son günlerin tartışmalı isimlerinden olan şarkıcı göğüs görüşen Geçtiğimiz günlerde Edis ve Sefo ile birlikte Karadeniz Ereğli'de konser verdi. "22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali" Zonguldak Ereğli'de sahne alan Gülşen'e Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık'ın sözleri olay yarattı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen son dönemlerde sahne kostümleri ile gündemden düşmek bilmiyor. Gülşen, son olarak şarkıcı Edis ve Sefo ile birlikte Karadeniz Ereğli'de sahne aldı. Cesur sahne kostümleri ile birlikte eleştiri oklarının hedefinde olan Gülşen’e bu defa Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yüklendi. Ereğli belediye başkanının sözleri olay yaratırken konserde yaşananlar sosyal medyaya da damga vurdu.

Sahnede muhteşem bir müzik ziyafeti

Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün Zonguldak Ereğli'de düzenlenen  "22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali" Kapsamında sahneye çıktı. Sefo ve Edis ile birlikte konser veren ve Ereğli halkına kelimenin tam anlamı ile müzik ziyafeti sunan Gülşen’e Ereğli belediye başkanı Halil posbıyık söyledikleri olay yarattı.

Ereğli Belediye başkanından Gülşen'in kıyafetine yorum

Ünlü şarkıcılar Gülşen, Edis ve Sefo Karadeniz Ereğli'de Festival kapsamında sahneye çıkan ünlü isimler arasında yer aldı. Konserin ardından Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık da şarkıcılara hediyelerini vermek üzere sahneye çıktı. Son dönemlerde sahne kıyafetleri ile eleştiri oklarının hedefinde olan Gülşen'in kıyafetine Ereğli Belediye başkanından da yorum geldi. Sahnede espri yapan Ereğli belediye başkanı, Gülşen'in sahne kostümünün hoşuna getirmediğini belirterek onu böyle kapalı görmeye Alışık olmadığımız söyledi. Posbıyık’ın bu sözleri hem Gülşen hem de izleyenleri güldürdü.