Gülşen sahnede LGBT bayrağı açtı! Dinleyiciler konseri terk etti

TAKİP ET

Sahnede tercih ettiği kıyafetlerle sık sık magazin manşetlerinde yer alan ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam konserinde LGBT bayrağı açtı. Sahnede LGBT bayrağı açan ve 'Renklerimizi göstermekten korkmayalım' ifadelerine yer veren Gülşen'e tepki yağıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen konuyla ilgili çok sayıda yorum geldi.

Reklam
Reklam

Sahnede tercih ettiği kıyafetlerle sık sık magazin manşetlerinde yer alan ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam konserinde LGBT bayrağı açtı. Sahnede LGBT bayrağı açan ve ‘Renklerimizi göstermekten korkmayalım’ ifadelerine yer veren Gülşen’e tepki yağıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen konuyla ilgili çok sayıda yorum geldi. Sahnede elindeki LGBT bayrağını açan ve uzun uzun açıklamalarda bulunan şarkıcı Gülşen sosyal medyanın gündemine oturdu. Gülşen’in bu hareketi tepki toplarken yaptığı açıklamalar da gündem oldu. LGBT bayrağını açarak sahnede bir süre duran Gülşen’in bu anları tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili çok sayıda yorum geldi. Gülşen’e tepkiler sürüyor.

LGBT Bayrağı Açtı

Tercih ettiği sahne kıyafetleriyle sık sık eleştirilen ve magazin manşetlerinde sıklıkla yerini alan şarkıcı Gülşen, bu kez sahnede LGBT bayrağı açtı. Antalya’daki konserinde eline LGBT bayrağı alan ve sahnede bayrağı açan Gülşen, herkesin cinsel kimliğinin ve hayatının kendisine ait olduğunu ve buna bir başkasının karar veremeyeceğini söyledi.

Konseri Terk Ettiler

Gülşen’in sahnede eline aldığı LGBT bayrağını açarak yaptığı açıklamalara bazı dinleyicilerin alkışlarla destek verdiği görülürken bazıları ise konseri terk etti. 

‘Herkesin Rengi Kendine’

Eline aldığı LGBT bayrağını sahnesinin ortasında açan ve uzun uzun açıklamalar yapan Gülşen, ‘Bunu bu gece gösterelim burada. Renklerimizi göstermekten korkmayalım arkadaşlar. Herkesin rengi kendine ve renkler çok güzel. Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait. Buna bir başkası karar veremez. Hayatımızın sahibi kendimiziz. Ne istiyoruz, ne yapacağız, neyi seviyoruz, ne olmak istiyoruz, hangi renkteyiz? İşte biz oyuz.’ dedi.