Gülşen stil ikonu seçildi! Sosyal medya Gülşen yorumlarıyla yıkılıyor

TAKİP ET

Elle dergisi tarafından her yıl verilen yılın stil ikonu ödülünü bu sene şarkıcı Gülşen aldı. Sık sık giydiği kıyafetler sebebiyle eleştirilen ve tercih ettiği sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcıya verilen stil ikonu ödülü sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Gülşen'in ödülü alırken kullandığı sözler tepki çekti.

Reklam
Reklam

Elle dergisi tarafından her yıl verilen yılın stil ikonu ödülünü bu sene şarkıcı Gülşen aldı. Sık sık giydiği kıyafetler sebebiyle eleştirilen ve tercih ettiği sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcıya verilen stil ikonu ödülü sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Gülşen’in ödülü alırken kullandığı sözler tepki çekti. Ödül törenine Sudi Etuz marka mavi bir elbiseyle katılan Gülşen, kendisini gökyüzü gibi hissettiğini söyledi. Tercih ettiği kıyafetlere gelen tepkilere meydan okuyan şarkıcının sahnede ödülü aldığı sırada kullandığı ifadeler ise gündeme bomba gibi düştü. İşte Gülşen’in ödül aldığı gece tercih ettiği kıyafeti ve tepki toplayan açıklaması…

Stil İkonu Seçildi

Elle dergisi tarafından her yıl verilen yılın stil ikonu ödülü bu sene Gülşen’in oldu. Dün gece düzenlenen ödül töreninde Sudi Etuz marka bir kıyafet tercih edilen Gülşen, ‘Kendimi çok iyi hissediyorum gökyüzü gibiyim’ dedi.



Açıklaması Tepki Topladı

Yılın stil ikonu ödülünü alan Gülşen’in sahnede ödülü alırken yaptığı açıklama ise tepki topladı. Gülşen, ‘Bu akşam bu ödülü değerlerinden, inandıklarından renklerinden vazgeçmeyen tüm kadınlar ve LGBTQ+ adına alıyorum.’ dedi. Sanatçının bu açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu açıklaması sebebiyle binlerce eleştiri alan Gülşen’in ödül gecesinde tercih ettiği mavi renkli kıyafeti yine çok konuşuldu.

Aysel Gürel’e Benzetildi

Katıldığı ödül töreninde yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, Aysel Gürel’e benzetildi. 46 yaşındaki Gülşen’i gören sosyal medya kullanıcıları, ‘Aysel Gürel olmuşsun’, ‘Sana ne oldu böyle?’ gibi yorumlarda bulundu.