Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Gülşen'in eşinden şok eden karar!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen ise besteci Ozan Çolakoğlu'nun evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve boşanacakları öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberde Ozan Çolakoğlu'nun evi terk ettiği konuşuluyor.

Reklam
Reklam

Son zamanlarda müziği ve şarkılarının yanı sıra sahnede giydiği kıyafetlerle de konuşuna ünlü şarkıcı Gülşen'İn evliliğinin biteceği haberi gündemde bomba etkisi yarattı. 


2016 yılında hem aranjör hem de besteci Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen, eşi ve 2017 yılında kucağına aldığı oğulları Azur Benan ile mutlu bir hayat sürüyordu.


Sahnelerin güzel sesi ve başarılı şarkıcısı Gülşen, son günlerde genel olarak konserlerinde giydiği kıyafetlerle gündemde yer alıyordu.


İddialı sahne kostümleri ile sürekli gündem olan güzel şarkıcı Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu cephesinden magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı.


Söylentilere göre Gülşen'in daha önce 'karışmam, fikrimi sorar bende güzel diye belirtirim' dediği sahne kıyafetleri olduğu öğrenildi. Çıkan boşanma haberlerine henüz Gülşen ve Ozan Çolakoğlu tarafından net bir açıklama gelmezken iddialara göre Ozan Çolakoğlu'nun evi terk ettiği de belirtildi.

gülşen Ozan Çolakoğlu boşanıyormu gülşenin sahne kıyafetleri