Gülşen yarın hakim karşısına çıkacak

TAKİP ET

Nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alınan ve tutuklanan Şarkıcı Gülşen ev hapsi cezası ile serbest kalmıştı. Gülşen'in ev hapsi de kaldırıldı ancak hakkında dava açıldı. 3 yıl hapis istemiyle hakkında dava açılan Gülşen'in ilk duruşması yarın.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen geçtiğimiz nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle gözaltına alınmıştı. Bir gece gözaltında kalan ve ertesi gün mahkemeye sevk edilen Gülşen, dini değerleri aşağılama ve halkı kin ve nefrete sevk etme suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Üç gün boyunca Bakırköy Kadın cezaevinde tutuklu kalan Gülşen ev hapsi şartı ile serbest bırakılmıştı. Gülşen hakkında verilen ev hapsi kararı kaldırıldı. Ünlü şarkıcı her gün karakola giderek imza veriyor.

Duruşması yarın görülecek

İmam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet bulunan ve dava açılan Gülşen'in yargılanması yarın başlıyor. 21 Ekim Cuma günü hakim karşısına çıkacak olan Gülşen ile ilgili şikayet dilekçesi veren 700'den fazla kişi olduğu öğrenildi. Gülşen hakkında hakimin vereceği karar da merak ediliyor. Ünlü şarkıcı 3 yıla kadar hapis cezası ile yargılanıyor.