Gülsim Ali ekmek yediği kapa tükürüp Gönül Dağı'ndan ayrılıyor! Pabucu hemen dama atıldı! İşte Taner'in yeni Dilek'i! Çabuk unutturacak

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinden Dilek karakterinin ayrılacağı ortaya çıkarken yerine gelecek isim ise çoktan belli oldu.

Reklam
Reklam

İlk bölümü 17 Ekim 2020 tarihinden yayınlanan Gönül Dağı dizisi adeta TRT 1 için sürpriz yumurta oldu. Sıcak bir Anadolu bozkırı hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden esinlenerek çekiliyor. Yapımcılığını Köprü Film’in üstlendiği Gönül Dağı’nın yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstleniyor. Çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda ise Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi isimler yer alıyor. Bazıları Gönül Dağı sayesinde şöhretine şöhret katarken bazıları ise Gönül Dağı sayesinde kariyerinde zirveyi gördü. 



Gülsim Ali ekmek yediği kapa tükürüp Gönül Dağı’ndan ayrılıyor! Pabucu hemen dama atıldı! İşte Taner’in yeni Dilek’i! Çabuk unutturacak... O isimlerin başında da Taner’in büyük aşkı Dilek’e hayat veren Gülsim Ali İlhan geliyor. Duru güzelliği ve bir o kadar duru oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı sayesinde yıldızlaştı adeta. Sık sık kendisine magazin gündeminde yer bulan Gülsim Ali İlhan hakkında geçtiğimiz günlerde flaş bir iddia ortaya atılmıştı. İddialara göre Gülsim Ali İhan, Gönül Dağı’ndan ayrılmak istediğini yapım ekibine iletti. Bu isteği ikna yoluyla sezon sonuna ertelense de Gülsim Ali İlhan ayrılmaktan vazçgemedi. 

Gülsim Ali İlhan’ın ayrılık nedenini duyan Gönül Dağı izleyicisi ise ‘yazıklar olsun’ demeden geçemedi. İddialara göre Gülsim Ali İlhan, Sivrihisar’da set sonrasında yapacak bir şey bulamamaktan ve İstanbul’daki hayatını özlemekten şikayetçi. Bu yüzden diziden ayrılacağı ortaya çıkan Gülsim Ali İlhan’ın bu kararı ve bu kararının nedeni büyük tepki toplarken, Gülsim Ali ilhan’ın yeri çoktan doldu bile. İddialara göre Körü Film, Taner’in büyük aşkı Dilek yerine getireceği isimle çoktan el sıkıştı. Peki kim o isim? İşte Gönül Dağı’nda Taner’in yeni aşkı olacak o sürpriz oyuncu.



DİLEK GİDİYOR O GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde rol aldığı Emanet dizisinin setinden apar topar İzmir’e kaçtığı ve kaçması nedeniyle sezon finalinin dublörüyle çekildiği iddia edilen Sıla Türkoğlu’nun, Gönül Dağı dizisinde yer alacağı ve Taner’in yeni aşkı olacağı iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Şimdi tüm gözler gelecek açıklamada.