Gülümse Kaderine 1. bölüm reytingleri! Gülümse Kaderine dizisi izlenir mi, tutar mı?

TAKİP ET

FOX TV'de yepyeni bir dizi daha bu akşam yayın hayatına başlıyor. Özellikle son zamanlarda dizileri yayına alıp bir anda kaldırmasıyla meşhur olan FOX TV'de bu dizinin ömrü de merak konusu oldu. İzleyenler daha ilk bölümden Gülümse Kaderine 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Gülümse Kaderine izlenir mi, tutar mı gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. İşte Gülümse Kaderine 1. bölüm reytingleri…

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarında 1. bölümü ile bu akşam yayınlanacak olan Gülümse Kaderine dizisi reyting sonuçları izleyiciler tarafından merakla Takip ediliyor. Son zamanlarda Mahkum ve Yasak Elma dizileri dışında diziden yana yüzü gülmeyen Fox TV, birçok dizinin fişini çekmişti nokta Gülümse Kaderine dizisi de çarşamba akşamı güçlü rakiplerini karşısına çıkacak. Genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Bahar Şahin gibi çok takipçisi bulunan oyuncular da bulunuyor. Peki, Gülümse Kaderine 1. bölüm reytingleri nasıl oldu? Gülümse Kaderine dizisi tutar mı, izlenir mi?

Fox TV Gülümse Kaderine oyuncu kadrosu

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Gülümse Kaderine dizisi geniş oyuncu kadrosuna sahip. Dizinin başrollerinde Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Erkan Meriç, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Müge su Şahin, Ahu Sungur, Nazan Diper, Müge su Şahin, Ahu Sungur, Nazan diper, Sevinç Kumaş, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Duygu Arda, Bade Arazlı gibi isimler bulunuyor.

Gülümse Kaderine dizisi konusu ne?

Bursa'da bir yetiştirme yurdunda büyüyen Eda ve Yaren'in hayat hikayesini konu alan Gülümse Kaderine dizisinde iki genç kızın zorlu hayat mücadelesi anlatılıyor. Oldukça çalışkan bir öğrenci olan Yaren üniversite sınavını kazanmak ve tıp fakültesine girmek isterken Eda ise liseyi yarıda bırakıyor. 18 yaşını dolduran iki kız yurttan ayrılıyor ve kendi hayatlarını kurmak için yola çıkıyor. Ancak gittikleri Bir Ev partisinde iki genç kızın hayatı tamamen değişiyor. Yaren geçmişinde kendisinden saklanan sırları öğrenmeye çalışırken Eda ise karşısına çıkan tüm krizleri fırsata çevirmeye çalışıyor.

Gülümse Kaderine 1. bölüm reyting sonuçları

FOX TV'de ilk bölümüyle bugün ekranlara gelen Gülümse Kaderine dizisinin karşısında kuruluş Osman, Sadakatsiz, annenin sırrıdır çocuk gibi güçlü rakipler bulunuyor. Özellikle Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ve gündüz kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Nihat Hatipoğlu ile iftar gibi programlarında ilgi ile takip edilmesi nedeniyle Gülümse Kaderine 1. bölüm reytingleri nasıl olur sorusunun yanıtı çok merak ediliyor. 27 Nisan 2022 reyting sonuçları açıklandıktan sonra dizinin sonuçlarını sizlerle paylaşacağız…