Gülümse Kaderine dizisi oyuncuları! Gülümse Kaderine ne zaman başlıyor?

TAKİP ET

FOX TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine için geri sayım başladı. Yeni yapımı izleyiciye sunmaya hazırlanan FOX'un yeni dizisiyle ilgili merak edilenler tüm detaylarıyla araştırılıyor. Özellikle dizinin başlayacağı tarih izleyiciler tarafından araştırılan konuların başında yer alıyor.

Reklam
Reklam

FOX TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine için geri sayım başladı. Yeni yapımı izleyiciye sunmaya hazırlanan FOX’un yeni dizisiyle ilgili merak edilenler tüm detaylarıyla araştırılıyor. Özellikle dizinin başlayacağı tarih izleyiciler tarafından araştırılan konuların başında yer alıyor. Dikkat çeken oyuncu kadrosu ve merak uyandıran konusuyla büyük bir heyecanla beklenen yeni dizi Gülümse Kaderine için geri sayım devam ediyor. Peki, Gülümse Kaderine dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Gülümse Kaderine dizisi ne zaman başlıyor? FOX TV Gülümse Kaderine hangi gün? İşte detaylar…

Gülümse Kaderine Dizisi Oyuncu Kadrosu

FOX’un yeni dizisi Gülümse Kaderine’nin oyuncu kadrosunda, Burak Sergen, Mine Tugay, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Aslı Sümen, Erkan Meriç, Ertuğrul Postoğlu, Müge Su Şahin, Ahu Sungur, Nazan Diper, Sevinç Kumaş, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı, Aslı Samat ve Duygu Arda gibi isimler yer alıyor.


Gülümse Kaderine Dizisinin Konusu

Yeni dizi Gülümse Kaderine, yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini ekrana taşıyacak. Eda ve Yaren, Bursa’da yetiştirme yurdunda büyümüş ve birbirlerini kardeş kabul etmiş iki genç kız. Birbirlerine sarılan ve kimsesizliklerini birbirleriyle avutmaya çalışan genç kızlardan Yaren, üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olma hayali kurmaktadır. Eda ise lise eğitimini yarıda bırakmıştır ve okuyarak bir yere varamayacağını düşünmektedir. İki genç kızın hayatı gittikleri bir ev partisinden sonra tamamen değişecektir. Yaren kendisinden saklanan geçmişin sırlarına doğru bir yolculuğa çıkacak, Eda ise bu yolculukta tüm krizleri fırsata çevirecektir. 

Gülümse Kaderine Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

FOX’un yeni dizisi Gülümse Kaderine 27 Nisan 2022 Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.