Gülümse Kaderine Dizisinin Kaderi Belli Oldu! Reytinglerde Fırladı!

TAKİP ET

Fox Tv'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine dün akşam 4 Mayıs 2022 Çarşamba yayınlanan 2. bölümüyle reytinglerde yerini buldu!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı yeni dizi Gülümse Kaderine reytinglerde ikinci bölümde yüzünü güldürdü.

Kadrosunda Mine Tugay, Burak Sergen, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Yalçın Hafızoğlu, Ahu Sungur gibi isimlerin yer aldığı yeni dizi Gülümse Kaderine'nin kaderi belli oldu.

Gülümse Kaderine dizisi tuttu mu merak ediliyordu. Çarşamba akşamları Sadakatsiz dizisine rakip olan Gülümse Kaderine dizisi ikinci bölümü ile dün akşam Sadakatsiz'in bayram tatilini fırsat bilerek yeni bölümü ile geldi. 



Yetimhanede büyüyen iki kız arkadaşın hikayesinin anlatıldığı dizi ikinci bölümü ile heyecanlı olayların başlamasının müjdesini verdi. Heyecan dolu yeni bölüm dün akşam Sadakatsiz dizisinin de yokluğunda meyvelerini vermiş göründü ve reytinglerde ortalama oranların üzerine çıkmayı başardı.

Sadakatsiz dizisinin yokluğunda ne yapacağı merak edilen Gülümse Kaderine dizisi reytinglerde ilk 5'de yer almayı başardı. 



Gülümse Kaderine dizisi hem TOTAL grubunda hem de AB grubunda 4. olmayı başardı. Diziler arasında reytinglerde dün akşam yüzü gülen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oldu.