Gülümse Kaderine Finaline Sosyal Medyada Büyük Tepki!

TAKİP ET

Fox Tv'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine henüz 5. bölümde final yapacağı yazılmıştı. Oyuncular bu durumu sosyal medyadan öğrenince tepki göstermişti.

Reklam
Reklam

Başrollerinde Bahar Şahin, Burak Sergen, Mine Tugay, Ahu Sungur gibi isimlerin yer aldığı Gülümse Kaderine final yapmaya hazırlanıyor. 

Dizi daha 5. bölümdeyken kanal ve yapım şirketinden final haberi açıklanmıştı. Ancak final haberini dizinin oyuncuları sosyal medyada görünce sinirlerine hakim olamadıları. Ahu Sungur ve Bahar Şahin bu duruma tepki göstererek haberi yapan gazeteciye "Teşekkürler haber verdiğiniz için" diye yazmıştı.

Gülümse Kaderine oyuncularına yapılan ayıp gündemdeyken dizinin izleyicisi de sosyal medyada ayaklandı.

Dizi sadece bayram tatilinde yayınlandığı için beklenilen reytinglerini alamadığını iddia eden seyirciler duruma tepki gösterdi. 

Gülümse Kaderi dizisinin ani final kararını protesto eden izleyiciler Fox Tv'ye ve yapım işrketine büyük tepki gösterdi. 

Çarşamba akşamı Sadakatsiz dizisinin de 2 hafta sonra final yapacak olması Gülümse Kaderine dizisi için büyük şans olacakken dizinin yayından kaldırılmasına tepkiler sürüyor.

Gülümse Kaderine dizisi henüz 5. bölümdeyken veda edecek. Fox Tv sırada bekleyen dizileri için gözden çıkardığı dizilere kıyıma devam ediyor.