Gülümse Kaderine Uyarlama Mı? Hangi Diziden Uyarlama? Konusu Ne? Oyuncuları Kim? Ne Zaman Başlıyor?

TAKİP ET

Fox Tv'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine başlıyor! Peki Gülümse Kaderine uyarlama mı? Gülümse Kaderine hangi diziden uyarlama? Gülümse Kaderine oyuncu kadrosu? Gülümse Kaderine konusu ne? Gülümse Kaderine ne zaman başlıyor?

Reklam
Reklam

Başrolünde Bahar Şahin'in oynadığı Gülümse Kaderine dizisi başlıyor! 

Yeni dizi Gülümse Kaderine ne zaman başlıyor? Gülümse Kaderine konusu ne? Gülümse Kaderine uyarlama mı? Gülümse Kaderine hangi diziden uyarlama? Gülümse Kaderine oyuncuları kim?

Gülümse Kaderine dizisinin yapımcılığını Avşar Film üstleniyor. Gülümse Kaderine dizisinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor.


Gülümse Kaderine Ne Zaman Başlıyor?

Gülümse Kaderine dizisi Fox Tv ekranlarında 27 Nisan 2022 tarihinde başlayacak. Dizi yarın akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Gülümse Kaderine Oyuncuları Kim?



Gülümse Kaderine dizisinin başrolünde Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Mine Tugay ve Doğan Bayraktar yer alıyor.

Dizide ayrıca Burak Sergen, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur,  Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda gibi isimler yer alıyor. 

Gülümse Kaderine Konusu?



Gülümse Kaderine dizisinde yetimhanede büyüyen iki genç kızın hikayesi ele alınıyor. Eda ve Yaren adındaki iki kız arkadaş Bursa'da yetiştirme yurdunda büyümüştür. Birbirlerini öz kardeş gibi yakınlık kuran iki genç kızdan Yaren üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olmak isterken Eda ise okuyarak bir yere varamayacağını düşünerek liseyi yarıda bırakmıştır.

İki kız arkadaşın gittikleri bir ev partisinden sonra hayatları trajik bir şekilde değişecektir.. Yaren kendisinden saklanan geçmişinin sırlarını öğrenmeye başlarken Eda'da bu sırlardaki krizleri fırsata çevirmeye başlar..

Gülümse Kaderine Uyarlama mı?
Gülümse Kaderine dizisinin uyarlama olup olmadığı henüz bilinmiyor.