Gülümse Kaderine Yaren Kimdir? Gerçek Adı Ne? Sude Zülal Güler Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri?

TAKİP ET

Fox Tv'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine dizisinde Yaren karakterini hangi oyuncu canlandırmaktadır? Gülümse Kaderine Yaren kimdir? Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler nereli? Sude Zülal Güler kaç yaşında? Sude Zülal Güler yer aldığı diziler? Sude Zülal Güler sevgilisi kim?

Reklam
Reklam

Fox Tv'nin başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Gülümse Kaderine dizisi bu akşam başlıyor!

Yeni dizi Gülümse Kaderine dizisi oyuncu kadrosu ile büyük ilgi uyandırdı. Yeni dizide özellikle Yaren karakteri en merak edilen isimlerin başında geldi!

Gülümse Kaderine dizisinde Yaren kimdir? Gülümse Kaderine Yaren gerçek adı ne? 

Gülümse Kaderine dizisinde Yaren karakterini Sude Zülal Güler canlandırmakatdır. Peki Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler nereli? Sude Zülal Güler kaç yaşında? Sude Zülal Güler hangi dizilerde oynadı?

YAREN KİMDİR?

Yetiştirme yurdunda büyüyen Yaren Üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olmayı istemektedir.  Yurtta beraber büyüdüğü Eda'yı kardeşi gibi görmektedir..
Ancak hayatı katıldığı bir partiden sonra trajik bir şekilde değişecektir. Yaren saklanan geçmişine doğru bir yolculuğa çıkacaktır..


Sude Zülal Güler Kimdir?

25 Ağustos 2001 İstanbul doğumludur.. Makedonya kökenlidir.

İlk olarak 2013 yılında yer aldığı Çınar dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Muhteşem Yüzyıl'da Ayşe Sultan ile tanınmıştır. Son olarak Kazara Aşk dizisinde Şimal karakteri ile başrolü üstlenmiştir.

Yer aldığı yapımlar;

Keşif   

Mayıs Kraliçesi   

Muhteşem Yüzyıl: Kösem   

İsimsizler   

Şeref Sözü   

Kazara Aşk   

Gülümse Kaderine   

Öğrenci Evi