Güncel akaryakıt fiyatları! Benzine zam geldi mi? Mazota zam var mı? Mazot litre fiyatı ve benzin litre fiyatı Ankara, İstanbul ve İzmir'de kaç TL?

TAKİP ET

Son zamanlarda artan fiyatlar nedeniyle akaryakıt fiyatlarında zam olup olmayacağı sorusunu akıllara getiriyor. Güncel akaryakıt fiyatları zam var mı sorusu araç sahipleri tarafından benzin mazot fiyatları güncel değerlerini öğrenmek üzere araştırılıyor. Ankara, İzmir, Bursa ve İstanbul benzin fiyatları ve mazot fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki, Benzine zam geldi mi? Mazota zam var mı? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatları akaryakıt zam haberleri ard arda gelince ve benzin, mazot fiyatlarındaki dalgalanmalar sebebiyle vatandaşlar fiyatlar hakkında araştırma yapmaya başladı. Güncel akaryakıt fiyatları zam var mı sorusu araç sahipleri tarafından benzin mazot fiyatları güncel değerlerini öğrenmek üzere araştırılıyor. Ankara, İzmir, Bursa ve İstanbul benzin fiyatları ve mazot fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılıyor. Güncel benzine zam geldi mi, benzine indirim var mı, mazota zam var mı soruları da araç sahipleri tarafından internette araştırılıyor. Benzin ve mazot fiyatları güncel değerleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Benzine zam geldi mi? Mazota zam var mı? Mazot litre fiyatı ve benzin litre fiyatı Ankara, İstanbul ve İzmir'de kaç TL, ne kadar? Benzin litre fiyatı kaç TL? Benzin ne kadar? Mazot litre fiyatı kaç TL? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

AKARYAKIT FİYATLARI
Araç sahipleri artan fiyatlar nedeniyle akaryakıta da zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Güncel akaryakıt fiyatları zam var mı sorusu araç sahipleri tarafından benzin mazot fiyatları güncel değerlerini öğrenmek üzere araştırılıyor. Benzin ve mazot fiyatları güncel değerleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları 25.02.2022 tarihi saat 21.27'de şu şekildedir:

Kurşunsuz 95 (Excellium95) TL/lt: 15,14 TL
Gazyağı TL/lt: 14,73 TL
Motorin TL/lt: 15,46 TL
Motorin (Excellium) TL/lt: 15,49 TL
Kalorifer Yakıtı TL/Kg: 13,05 TL
Fuel Oil TL/Kg: 11,79 TL

BENZİN LİTRE FİYATI İSTANBUL'DA KAÇ TL, NE KADAR?
Türkiye Petrolleri 23 Şubat 2022 İstanbul benzin fiyatları şu şekildedir:








BENZİN LİTRE FİYATI ANKARA'DA KAÇ TL, NE KADAR?
Ankara benzin fiyatları şu şekildedir:





BENZİN LİTRE FİYATI İZMİR'DE KAÇ TL, NE KADAR?
Türkiye Petrolleri 23 Şubat 2022 İzmir benzin fiyatları şu şekildedir:






AKARYAKIT FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?
Akaryakıt fiyatlarını araştıran vatandaşlar bu fiyatların nasıl belirlendiğini de merak ediyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor. Türkiye'de LPG ürün fiyatlaması ise Cezayir'de bulunan Sonatrach piyasa fiyatları takip edilerek yapılıyor.

AKARYAKIT ZAM HABERİ SON DAKİKA (09.02.2022)
Son dönemde artan petrol fiyatları, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Perşembe günü 40 kuruşluk LPG otogaz zammı ve dün 80 kuruşluk motorin zammından sonra bir büyük zam da benzine geldi. Artışın ardından Ankara'da ortalama 14,56 liradan satılan benzinin litre fiyatı 15,27 lira olacak. İstanbul'da 14,47 liradan 15,18 liraya yükselen benzinin litresi, İzmir'de ise 14,58 liradan 15,29 liraya çıkacak.

Artan petrol fiyatlarıyla birlikte LPG otogaza perşembe günü gelen 40 kuruşluk zam gelmişti. Dün de motorine gelen 80 kuruşluk zammın ardından benzinin litre fiyatına da gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapıldı. Benzine litre başına 71 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansıyacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "09/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 71 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." ifadelerine kullandı.

akaryakıt fiyatları güncel akaryakıt fiyatları Benzine zam geldi mi Mazot litre fiyatı kaç TL