Gündüz kuşağında aradığını bulamayan Ece Üner'in yeni adresi belli oldu

TAKİP ET

Ünlü spiker Ece Üner geçtiğimiz sezon Kanal D'de gündüz kuşağı programı yapmış ancak başarılı olamamıştı. Ece Üner'in ocak ayından itibaren yeni bir adreste izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Haber spikerliği bırakarak Kanal D ekranlarında Gündüz kuşağı programı yapmaya başlayan gazeteci ve sunucu Ece Üner istediği başarıyı yakalayamamıştı. Programı yayından kaldırılan Ece Üner'in yeni adresi belli oldu. Ünlü sunucu ocak ayından itibaren TV 100 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayacak.

Sosyal medyadan duyurdu

Bugüne kadar birçok kanalda spikerlik ve sunuculuk yapan Ece Üner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hayranlarına güzel haberi verdi. Ece Üner Twitter hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeleri kullandı;

"Halkın halk için halk tarafından yönetilmesi sadece demokrasi değil haber için de şart! Halkın sesi olmaya talip ve çok istekliyim. Ocak ayından itibaren tv100 Ana Haber’de kavuşmak üzere"

Ayrıca Ece Üner'in yanı sıra Uğur Dündar'ın da tv100 ekranlarına katıldığı öğrenildi. 7 Ocak Cumartesi gününden itibaren Uğur Dündar her gece 22.00’de 'Uğur Dündar'ın Panoraması' isimli programla izleyici karşısına çıkacak.