Günlük burç yorumları 14 Kasım 2021 Pazar

TAKİP ET

Günlük burç yorumlarını takip edenlerin merakla beklediği 14 Kasım 2021 Pazar günü burç yorumları açıklandı. İşte konu hakkında merak edilenler…

Reklam
Reklam

Burçları, gökyüzündeki hangi olaylar bekliyor. Gökyüzündeki değişimlerin hayatlarını etkilediğine inanan astroloji meraklıları, burç yorumlarını araştırıyor. Astroloji uzmanları 14 Kasım2021 Pazar günü burç yorumlarını açıkladı. Hangi burcu neler bekliyor.
KOÇ BURCU(21 MART-20 NİSAN)
Gün içinde sizi bekleyen istek ve arzularınızı takip ederseniz, hayatınızdaki karmaşayı çözecek gücü içinizde bulacaksınız. Güne ikili ilişkilerde ve eşinizle aranızda oluşabilecek problemler ile başlayabilirsiniz ama üzülmeyin size gelen ilahi bir yardımla kolayca bu sorunu çözeceksiniz.  Gün içinde karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorunda kadınlardan gelecek yardımlar sayesinde şansı yakalayacaksınız. Sorunların çözümünde bir yardım aldıysanız siz de birini sevindirin ki mutluluk çoğalarak artsın.
BOĞA BURCU(21 NİSAN-20 MAYIS)
Çalışma veya eğitim hayatınızda oluşacak değişiklikler uzun süredir planladığınız birçok konu hakkında size destek verecek. Yakın çevrenizden alacağınız destekler sizin gün içerisindeki işlerinizi kolaylaştıracak. Üzerinde uzun süredir çalıştığınız bir proje veya yarım kalmış bir eğitim planınız var ise gün içerisinde başlamak harika sonuçlar almanızı sağlayacak.
İKİZLER BURCU(21 MAYIS-20 HAZİRAN)
Gereksiz sorunlar yüzünden bir ayrılık yaşadıysanız bugün o gün ilişkinizi yeniden toparlamak için elinizde bir fırsat var. Sizi evliliğe kadar götürecek bu fırsatı değerlendirmek için gerçekten güzel bir gün.  Şubat ayındaki sevgili ve arkadaşlarınızdan haber alabilir hatta gün içinde karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir bebek sahibi olmak isteyip de olamayanlar, tedavi görenler veya çocuk sahibi olmak için plan yapanlar şans sizden yana gün içerisinde gelen ilahi bir güç ile bebek sahibi olabilirsiniz. Çocuk sahibi olan anne, babalar ise çocuklarından gelecek güzel haberlerle sevinç yaşayacaklar.
YENGEÇ BURCU(21 HAZİRAN-22 TEMMUZ)
İlahi yardımlarla başladığınız bir güne adım atacaksınız. Gün içinde sizi bekleyen olumlu enerjiyi hayatınızın hissedebilmek için doğadan yarım alın. Hayvanları besleyin, yardıma ihtiyaç duyan yaşlı ve kimsesiz insanlara yardımcı olun. Uzaklardan gelen haberler gün içinde mutlu olmanızı sağlayacak. Eğitim hayatlarıyla ilgili olan yengeç burçları, eğitimlerinde sıra dışı başarılar yakalayacak.
ASLAN BURCU (23TEMMUZ-22AĞUSTOS)
Gün içinde evde oluşabilecek kazalara çok dikkat ediniz sevgili Aslanlar. İçinizdeki gücü bulabileceğiniz, bu sıralar sıkça duyduğunuz ve sizi şaşırtan konuların üstesinden çok rahat geleceğiniz bir gün. Para konusunda elinize fırsatlar geçecek hiç beklemediğiniz kısmetler sizi bulacak. Uzun zaman önce verdiğiniz bir borç para gün içinde tekrar size gelebilir, önemli borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Şubat ayında tanıştığınız biriyle ilgili haber alabilirsiniz. Hazır olun sürprizlerle dolu bir gün sizi bekliyor.
BAŞAK BURCU(23AĞUSTOS-22 EYLÜL)
Yarım kalmış tedavi ve sağlık kontrollerini yaptırmak için güzel bir gün. Parasal konularda gelen projelerle parasal konularda kendinizi dengeleyebilirsiniz. Fakat gelecek paraları düşünerek rehavete kapılmamalı, giderlerinizi de düşünmelisiniz. Aşk konusunda yüzünüz gülecek gün içinde gelen haberler, eş ve sevgilinizden gelen destekler bugün sizi çok sevindirecek. Ayrılık aşamasında olan kişilerde ilişkilerine tekrar şans verebilir.
TERAZİ BURCU(23 EYLÜL-22 EKİM)
Yarım kalmış bir aşk hayatınız varsa, bugün kendinizi açıkça ifade etmek ve beraberliğinizi toparlamak için bir şans bulabilirsiniz. Hayatınızda küs olduğunuz birileri sizi arayabilir. Gün içinde istek ve arzularınıza dikkat etmelisiniz. Ön yargılarınızı yıkmayı başarırsanız, sürprizler sizi bekliyor olacak.
AKREP BURCU(24EKİM-21 KASIM)
Güne enerjik başlayacak olan Akrepler zihinlerinin yorgunluklarını bir kenara koyacaklar. Gün içerisinde ilahi yardımlar sizinle olacak. Ev içerisinde dinleyeceğiniz dua ve ilahiler sizi ruhsal açıdan rahatlatacak. Ailenizden gelen yardımları kabul etmeniz aile bağlarınızı güçlendirip, iletişiminizin gelişmesine sağlayacak. İlerleyen günlerde oluşacak sorunları kolayca çözeceksiniz.
YAY BURCU(22 KASIM- 21 ARALIK)
Çalışma hayatınızda güzel başarılara imza atmanız için ilahi destek sizinle olacak. Yöneticilerinizden alacağınız destekler dikkat edin arkadaşlarınızı kıskandıracak. Ailenizden veya anne babanızdan alacağınız destekler çok kıymetli ve değerli olacak. Eşinizden parasal konularda destek görebilir, yarım kalan yatırımlara imza atabilirsiniz. Biriken borçlardan kurtularak rahatlayacaksınız.  Sevgili Yaylar yarım kalmış aşklarınıza şans verip kendinizi açıklamalısınız.
OĞLAK BURCU(22 ARALIK-19 OCAK)
Yarım kalmış projelerinizden kurtulacaksınız. Daha önce planladığınız eğitimlere katılabilmeniz için gökyüzü sizi destekliyor. Bugün eşinizle ilgili olan sağlık sorunları çözüme ulaşacak. Ev içinde oluşacak arıza ve problemler için ailenizin desteğine başvurmalısınız. Çalışma hayatınızda oluşabilecek sorunları kafanıza takmayın gökyüzü sizin yanınızda.
KOVA BURCU(20 OCAK-18 ŞUBAT)
Sevdiğiniz kişiye kendinizi açık bir şekilde ifade etmek için bugün güzel bir gün. Sorunlarınızı çözmek için yüz yüze görüşmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İnternet ortamından gelen haberler Aralık ve Ocak ayında hayatınızı etkileyecek.
BALIK BURCU(19 ŞUBAT-20 MART)
Güne eşinizden göreceğiniz destekler ile başlayacaksınız. Eş zamanlılıklar zihninizde oluşan sorunların yanıtını verirken, var olan problemlerinizi çözmek için kalıcı çözümler bulacaksınız. Çocuklarınızın size ihtiyacı olabilir, daha yakından ilgilenmelisiniz. Uzun bir süre ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı aramanız arkadaşlığınız arasındaki buzları eritip, tekrar güçlenmesini sağlayacak.
 

14 kasım 2021 burç yorumları 14 kasım 2021 burçları neler bekliyor günlük burç yorumları 14 kasım 2021 pazar burç yorumu