Günlük burç yorumları 15 Aralık 2021 Çarşamba

TAKİP ET

Burçları yakından takip eden okurlarımız için bu haberimizde 15 Aralık günlük burç yorumlarından bahsettik. Bu hafta burçlarınızı neler bekliyor? Aşk, iş, para alanlarında nelerle karşılaşacaksınız? İşte 15 Aralık günlük burç yorumları...

Reklam
Reklam

Gök Küre'de yer alan 12 takım yıldızı burç olarak adlandırılmaktadır. Kişilerin burçları doğdukları aylara göre belirlenmektedir. Bir yılda toplamda 12 ay vardır. Bir yılda 12 ay olduğu içinde 12 tane burç vardır. Burçlar kişinin doğduğu güne, aya, hatta saate göre yorumlanmaktadır. Aylık, senelik, günlük, haftalık yorumlanabilir. Bizde bu haberimizde 15 Aralık 2021 tarihli günlük burç yorumlarını paylaştık. İşte konuya ilişkin detaylar…

15 Aralık 2021 Çarşamba – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili koç burçları ve yükseleni Koç olanlar, sabah vakitlerinde ani bir karar ile alışverişe çıkabilirsiniz dolayısıyla harcamalarınızda kontrolü kaybedeceğiniz bir hafta olacak gibi duruyor. Lakin bu alışveriş sayesinde günün kalanında kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Şu sıralar sosyal ve romantik ilişkilerinizde motivasyonunuz yüksek olabilir. Artık yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza karşı düşüncelerinizi değiştirerek olaylara farklı bir açıdan bakabilirsiniz. İçinizden geçenleri sorun yaşamadan yerine getirebilirsiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar, bu güne başlarken ailenizden gelen talepler ya da beklenmedik programlar sizi huzursuz edecek gibi duruyor. Lakin daha sonra misafir ağırlayacak ya da siz misafir olarak başkalarına gidecek olabilirsiniz. Bugün sizin için bol sohbetli ve paylaşımlı bir gün olacak gibi duruyor. Harcamalarının size biraz kriz yaşatacak gibi olsa da hemen çözüme kavuşturacaksınız.

15 Aralık 2021 Çarşamba – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili ikizler ve yükseleni ikiz olanlar, şu sıralar kendi fikir ve düşüncelerini de ısrarcı olacak aynı zamanda yakınlarınızı ikna etmek için çaba sarf edeceksiniz. Arafta kalmış konular bugün çözüme kavuşabilir. Yakın arkadaşlarınızla yapacağınız kısa yolculuklar ve açık havada biraz vakit geçirmek aynı zamanda sohbet etmek size iyi gelecek.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar, son zamanlarda çok fazla duygularınızın peşinde gidiyorsunuz. Ama bugün sizin için canlı ve hareketli bir gün olacak gibi duruyor. Ama şunu söyleyebiliriz ki sabah saatlerinde programınız da olmayan bazı değişiklikler canınızı sıkacak gibi duruyor. Sorunları hallettikten sonra akrabalarınızla ya da arkadaşlarınızla vakit geçirerek mutluluğa ulaşabileceksiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar son günlerde sevdiklerinize karşı hissettiğiniz hassaslığı bir kenara bırakarak kontrolü elinize alabilirsiniz. İşlerinizi kendi bildiğiniz gibi şekillendirecek gibi duruyorsunuz. Sabah vakitlerinde iş yerinden ya da aileden kaynaklı istemediğiniz bir programa katılmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Lakin günün geri kalanı keyifli ve mutlu geçirecek gibi duruyorsunuz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar, bugün genel olarak olumlu enerjilerle dolu olacak bir gün olsa da siz kendinizi yalnız ve bilinçaltınızı kurcalayan sorunlar içerisinde sıkışmış bir şekilde bulabilirsiniz. Gün içerisinde yakın çevrenizde ya da iş birliği içinde olduğunuz dostlarınızdan kaynaklanan ve tahmin edemediğiniz gelişmeler yaşanabilir ve siz bunlara pratik çözümler üretebilirsiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Terazi Burcu ( 23 Eylül – 23 Ekim)

Sevgili Terazi burçları ve yükseleni terazi olanlar, son günlerdeki duyusal yorgunluktan sonra hedef ve idealleriniz doğrultusunda kendinizden emin ve güvenli bir şekilde bir gün geçireceksiniz gibi duruyor. Sabahın erken saatlerinde ekonomik konular sizi biraz zorlayacak gibi görünüyor. Lakin siz bunun karşısında arkadaşlarınızdan destek alarak keyifli organizasyonlar için de yer alabilirsiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Sevgili Akrep burçları ve yükseleni akrep olanlar, bugün çok göz önünde olacak ve kalabalıklar içerisinde yer alacak gibi duruyorsunuz. Günün erken vakitlerinde programınız beklenmedik bir şekilde bozulabilir. Lakin daha sonra kontrolü ele alabilirsiniz. Bugün düğün dernek gibi eğlenceli organizasyonlar içerisinde yer alabilir aynı zamanda kariyer hedefleriniz doğrultusunda toplantı ve eğitimlere katılabilirsiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili yay burçları ve yükseleni yay olanlar, bugün internet ya da sosyal medya üzerinden kontrolünüzün dışında gerçekleşecek ve moralinizi bozacak olaylar yaşanabilir. Gün içerisinde bol bol iletişimde olacaksınız. Yakın çevrenizde keyifli bir gün sizi bekliyor gibi duruyor.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlak burçları ve yükseleni oğlak olanlar, bugün duygusal konuların yanında ekonomik anlamda bazı durumlar gündemimize gelebilir. Bugün sevdiğiniz şeyleri yaparak keyifleneceğiniz bir gün olacak gibi duruyor. Günün ilerleyen vakitlerinde bazı sırlar ortaya çıkabilir ya da duygularınızı paylaşabilirsiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Oğlak burçları ve yükseleni oğlak olanlar, bugün duygusal konuların yanında ekonomik anlamda bazı durumlar gündemimize gelebilir. Bugün sevdiğiniz şeyleri yaparak keyifleneceğiniz bir gün olacak gibi duruyor. Günün ilerleyen vakitlerinde bazı sırlar ortaya çıkabilir ya da duygularınızı paylaşabilirsiniz.

15 Aralık 2021 Çarşamba – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Sevgili balık burçları ve yükseleni balık olanlar, şu sıralar iletişim trafiğiniz biraz hızlanacak gibi duruyor. Birtakım yanlış anlaşılmalardan ötürü tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu tartışmalar sizi olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. Hakkınızda söylenen ya da gizlenen konuları yakın arkadaşlarınızdan duyabilirsiniz. Kariyerinize verdiğiniz önem sizi özgüvenli yapacakken aslı olmayan durumlar üzerinde bu kadar yoğunlaşmamanız gerekiyor.

günlük burç yorumları burç yorumları burç