Günlük burç yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi

TAKİP ET

Günlük burç yorumlarını takip edenlerin merakla beklediği 15 Ocak 2022 Cumartesi günü burç yorumları açıklandı. İşte konu hakkında merak edilenler…

Reklam
Reklam

Burçları, gökyüzündeki hangi olaylar bekliyor. Gökyüzündeki değişimlerin hayatlarını etkilediğine inanan astroloji meraklıları, burç yorumlarını araştırıyor. Astroloji uzmanları 15 Ocak 2022 Cumartesi günü burç yorumlarını açıkladı. Hangi burcu neler bekliyor.

 

15 OCAK TÜM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi

Bugün Koç burcu, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Günlük yaşantınızda rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde sıkıldığınızı hissettiğiniz anlar olacak fakat bu konular üzerine yoğunlaşarak buralarda yenilikler yapmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Çevrenizde olan insanlarla aranızda ufak tefek sorunlar yaşaya bilirsiniz daha dikkatli olmanız gerekiyor. 

BOĞA BURCU (21 NİSAN - 20 MAYIS) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi

Boğa burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Bugün içerisinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz fakat sorunlara çözüm bulmak zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir. Düşünce tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir, elinizden geldiğince yeni oluşumlara odaklanmalısınız. Bugün yaşayacağınız sorunlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz ve size iyi gelecek olan kişilerle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. 

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 20 HAZİRAN) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi

İkizler burcu bugün, Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Bugün iş hayatınızla ilgili daha önceden yaşamış olduğunuz sorunlar önünüze gelebilir. Hatta bu sorunlar son zamanlarda artış göstermiş olabilir. Bu sorunlar yüzünden kendinizi sıkmamalı, olayları zamana bırakarak akışına göre yaşamalısınız.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi

Yengeç burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. İkili ilişkilerinizde tahmin etmediğiniz sorunlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bugünde biraz daha sakin olmaya çalışmalısınız ve karşınızdaki insanları dinlemeye çalışmalı ve onların sözlerini kulak asmalısınız. Maddi açıdan sizi telaşlandıran durumlar varsa bunlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. 

ASLAN BURCU (23TEMMUZ - 22AĞUSTOS) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi

Aslan burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Sevgili Aslanlar bugün iç sesinizi dinleyeceğiniz ve yapmak istediğiniz yeniliklere öncelik vereceğiniz bir gün olacak. Yakın çevrenizle daha çok zaman geçirebilir ve duygu paylaşımında bulunabilirsiniz bu kardeşiniz, akrabanız veya komşularınız olabilir. 

BAŞAK BURCU (23AĞUSTOS - 22 EYLÜL) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Başak burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Duygularınıza yön vereceğiniz bir gün sizi bekliyor. Bugünde bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Daha önceden yaşadığınız sorunlarla yüzleşmek biraz da olsa canınızı sıkacaktır. Ailenizle birlikte ortak bir sonuca varmanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Terazi burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Duygularınızdan çok mantığınızı kullandığınız bir gün olacak ve iş hayatınızı da buna göre şekillendirmeye çalışacaksınız. Hayatınızda yaptığınız bazı değişiklikler sizin maddi açıdan rahatlamanızı sağlayacak.

AKREP BURCU (24EKİM- 21 KASIM) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Akrep burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Hayatınızda gelir odaklı düşünmeniz kendinizi her zaman daha güvende hissetmenizi sağlayacak. Gün içerisinde arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir. Yakın bir arkadaşınızla daha çok zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gün olacak. 

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Yay burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Duygusal açıdan sizi zorlayan bir konuya açıklık getirmek isteyebilir ve bu konuyu ortadan kaldırmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorunlar gündeminizde olacak ve bu konulara farklı çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız. Her olaya farklı bakış açısı göstererek yaratıcı tavırlarınız sergileyebilirsiniz ve mesleki anlamda kendinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Oğlak burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Ev içerisinde yapmak istediğiniz değişiklikler için bir miktar para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ne kadar para harcamak istemeseniz de durumlar gün içerisinde değişkenlik gösterebilir ve harcamalar yapabilirsiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Kova burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Bugün sizi zorlayan durumları çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir ve onlardan yardım alabilirsiniz.  İşinizle ilgili tamamlamanız gereken bir proje var ise buna odaklanabilirsiniz. Ev içerisindeki eksiklerinizi tamamlamak isteyeceksiniz. Evde geçireceğiniz bir gün sizi bekliyor olacak.  

BALIK BURCU (19 ŞUBAT- 20 MART) Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022 Cumartesi 

Balık burcu bugün, retro hareketinde olan Merkür ve Uranüs yılın ilk kare açısını gerçekleştirecek. Duygusal açıdan sizi zorlayan ve yıpratan bir konuyu kapatmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Aşk hayatınızla ilgili bazı konular kafanızı meşgul edecek. Bugünde partnerinizle birlikte daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 

günlük burç yorumu 15 ocak burç yorumu 15 ocak 2022 burç yorumu