Günlük burç yorumları 17 Aralık 2021 Cuma

TAKİP ET

Burçların yorumlarını yakından takip eden okurlarımız için bu haberimizde 17 Aralık Cuma günlük burç yorumlarından bahsettik. Aşk, iş, para konularına ilişkin burçları neler bekliyor? İşte 17 Aralık Cuma günlük burç yorumları...

Reklam
Reklam

Gök Küre'de yer alan 12 takım yıldızı burç olarak adlandırılmaktadır. Kişilerin burçları doğdukları aylara göre belirlenmektedir. Bir yılda toplamda 12 ay vardır. Bir yılda 12 ay olduğu içinde 12 tane burç vardır. Burçlar kişinin doğduğu güne, aya, hatta saate göre yorumlanmaktadır. Aylık, senelik, günlük, haftalık yorumlanabilir. Bizde bu haberimizde 13 Aralık 2021 tarihli günlük burç yorumlarını paylaştık. İşte konuya ilişkin detaylar.
16 Aralık koç burcu günlük burç yorumu
Sevgili koç burçları ve yükseleni koç olanlar bugün bir takım konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gün olacak. Enerjinizi doğru yerlerde kullandığınız taktirde bu durum size yarar sağlayacak ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Bugün fevri davranışlarda bulunmamaya çalışın, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Şu günlerde aşk hayatınızda duygu değişimleriniz sizi rahatsız edebilir lakin bunun sebebi partnerinizle yeterli kadar vakit geçirmemeniz olabilir. Aklınızı karıştırılabilecek kişilerle iletişim kurmamanız gereken bir gündesiniz lütfen dikkat edin. Sonradan üzüleceğiniz kararlar vermezseniz iyi olur.
16 Aralık boğa burcu günlük burç yorumu
Sevgili boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar, bugün her açıdan daha hareketli olacağınız bir gün olacak gibi görünüyor. Enerjimizin yüksekliğini farkına varacaksınız ve bu durumda yarar sağlamak için hareket edeceksiniz. Gelişmeler sizi heyecanlandıracak gibi duruyor. Şu günlerde içinizi kıpır kıpır olacak ve dolayısı ile yerinizde durmak istemeyeceksiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını dilediğiniz için ufak bir olumsuzluk dahi çıksa enerji düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Ama hiçbir şeyin size engel olmasına izin vermemeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda daha aktif olmalı ve partnerinizle daha yakından ilgilenmelisiniz.
16 Aralık ikizler burcu günlük burç yorumu
Sevgili ikizler ve yükseleni ikiz olanlar, bugün sizin için karmaşık durumlar yaşanacak bir gün gibi duruyor. İçine gireceğiniz ortamlar sizi zorlayacak lakin siz üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Dolayısıyla yılmamanız ve asla pes etmemeniz gerekiyor. Siz çaba gösterdiğin sürece her şey dilediğiniz gibi olacak. Olumsuzlukları açmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Şu sıralar aşk hayatınızda beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar almamaya dikkat edin, öfke ile kalkarsanız zararlı oturursunuz unutmayın.
16 Aralık yengeç burcu günlük burç yorumu
Sevgili yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar bugün duygularınızla hareket etmekten kaçınmayacağınız bir gün olacak. Şu sıralar her şeyden elinizi ayağınızı çekmek isteyebilirsiniz lakin bulunduğunuz durumlar bu isteğinize müsaade etmeyecek. Bugünlerde kendiniz için doğru olduğuna inandığınız yoldan vazgeçmemelisiniz. Bugün dikkat etmelisiniz ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda karmaşalardan uzak durmanız gerekmektedir. Partnerinizle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çaba göstermelisiniz. Umursamaz hallerinizi bir kenara bırakarak ilişkinizin gidişatı için olumlu hareketler sergilemelisiniz. Ekonomik anlamda rahat bir nefes alacağınız bir gün olacak.
16 Aralık aslan burcu günlük burç yorumu
Sevgili aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar, bugün keyfinize diyecek yok. Sevdiklerinizle vakit ayırmak için yeni fırsatlar kollayacaksınız. Tüm boş vakitlerinizde onlarla iletişime geçmeye çalışacaksınız. Planlarınızı düzenli yaptığınız sürece bu durum size sıkıntı yaşatmayacak. Aşk hayatınıza bakacak olursak adımlarınızı iyi bir şekilde attığınız sürece bir problemle karşılaşmayacaksınız. Aşırıya kaçan hareketlerden vazgeçmeniz gerekiyor. Eğer ki inandırıcılığınızı kaybederseniz ilişkiniz bu durumdan kötü etkilenecek. İş hayatınızda hedeflerinize doğru adımlar atmaya devam etmelisiniz. Karşınıza çıkan aksiliklere karşı daha hırslı olmanız gerekiyor.

16 Aralık başak burcu günlük burç yorumu
Sevgili başak burçları ve yükseleni başak olanlar, bugün çevrenizdeki fırsatçı davranışlardan oldukça rahatsız olacağınız bir gün. Tavırlarınız açısından sabırlı olduğunuz takdirde bir problem yaşamayacaksınız. Bugünlerde elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmeniz gerekmektedir. Aşk hayatınıza bakacak olursak sırtınıza yüklenen sorumluluklar gerilmenize sebep oluyor. Dolayısıyla olduğunuz gibi davranarak partnerinize olan sevginizi belli etmekten çekinmemeniz sizin için daha iyi olacak. Ciddi adımlar karşısında ne yapacağınızı şaşıran bir tavır sergilerseniz partneriniz sizin hakkınızda şüphe duyabilir. Bu duruma dikkat etmeniz gerekiyor.
16 Aralık terazi burcu günlük burç yorumu
Sevgili terazi burçları ve yükseleni terazi olanlar, bugün canınız biraz sıkkın olacak gibi duruyor. İçinizde yaşadığınız bir sıkıntı var ve siz bunun nedenini bulamıyorsunuz. Dışarı çıkıp biraz hava alarak ve yürüyüşler yaparak kendinizi rahatlatabilirsiniz. Çevrenizde sevdiğiniz kişileri kırmamak için onlarla iletişiminize ara veriyorsunuz. Ama bu durumun size daha da kötü hissettirecek bunun farkına varmalısınız. Sevdiğiniz insanlara karşı iletişimde olarak dertlerinizi anlatmaktan çekinmemelisiniz. Bugün biraz kafa dağıtmaya ihtiyacınız var. Akşama doğru dilediğiniz ve sevdiğiniz bir aktiviteyi yaparak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Lakin kontrollü olmanız gerektiğini unutmamalısınız.
16 Aralık akrep burcu günlük burç yorumu
Sevgili akrep burçları ve yükseleni akrep olanlar, bugün ikili ilişkilerinizde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Çevrenizdekilerle uyum sağlamayı başardığınız takdirde bir problemle karşılaşmayacaksınız. Son zamanlarda başkalarının sizin düşüncelerinize önem vermediğini düşünebilir ve bunun için modunuzu düşürebilirsiniz. Lakin bu düşünceler yüzünden sevdiklerinizle aranıza mesafe koymamalısınız. İş hayatınızda şu günlerde daha dikkatli olmanız sizin için iyi olacak. Hata yapmamamız gereken bir gün sizi bekliyor gözünüzü açsanız iyi edersiniz.
16 Aralık yay burcu günlük burç yorumu
Sevgili yay burçları ve yükseleni yay olanlar, bugün karmaşık duygular içerisinde olacağınız bir gün olacak gibi duruyor. Lakin üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey olmayacak. Kafanızdaki düşüncelere uygulamaya koymada sıkıntı yaşamayacaksınız. Koyduğunuz hedeflere yaklaştıkça kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Şu sıralar girdiğiniz ortamlara uyum sağlamaya çalışmalısınız ve fevri hareketlerden uzak durmalısınız. Huzura ve mutluluğa ulaşacağınız bugün de olumsuz düşüncelere kapılmamanız gerekiyor. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaya çalışın.
16 Aralık oğlak burcu günlük burç yorumu
Sevgili oğlak burçları ve yükseleni oğlak olanlar, bugün neredeyse tüm konularda kendinizi iyi ve rahat hissedeceğiniz bir gün olacak gibi duruyor. Dün sorun olarak gördüğünüz konular bugün size çok küçük gelecek ve umurunuzda bile olmayacak. İçinizdeki huzur ve mutluluk sosyal hayatınızda da etki edecek. Aşk hayatınızda partnerinizi mutlu etmek için yeni yollar arayacaksınız. Şu sıralar ekonomik anlamda kendinizi daha iyi kontrol etmeli ve gerek olmayan harcamalardan kaçınmalısınız.
16 Aralık kova burcu günlük burç yorumu
Sevgili kova burçları ve yükseleni kova olanlar, bugün insanlardan uzaklaşmak isteyeceğiniz ve mesafeler koyacağınız bir gün olacak. Şu sıralar gereksiz samimiyetler size can sıkıcı geliyor. Hata yapmadığınız, emin adımlar attığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Sınırlarınızı tekrardan belirleyeceğiniz bir süreç içerisindesiniz. Artık ilişkinizde karşı tarafa verdiğiniz değeri daha net bir şekilde belli etmeniz iyi olacak. Kaybetmekten korkuyorsunuz ve böyle devam ederseniz korktuğunuz başınıza gelebilir. Hareketlerinize dikkat edin.
16 Aralık balık burcu günlük burç yorumu
Sevgili balık burçları ve yükseleni balık olanlar, bugün sizin için hareketli bir gün olacak. Kafanızdan geçenleri uygulama konusunda bir problem yaşamayacaksınız lakin ani karar almaktan uzak durun. Aşk hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha net ve sakin olmalısınız. İstediklerinizi partnerinize açık açık söylediğiniz takdirde problemler yaşamayacaksınız. Karşı tarafa karşı dengesiz hareketlerde bulunmayın. Partnerinize güven vermeye çalışın.
 

günlük burç yorumları 17 aralık burç burç yorumları