Günlük burç yorumları 18 Aralık 2021 Cumartesi

TAKİP ET

Astrolojiye ilgisi olanlar herkes her gün burç yorumlarını takip etmektedir. Merak edilen burç yorumları için 18 Aralık 2021 gününe ait yorumları Filiz Özkol kaleme aldı. 18 Aralık günü burçları neler bekliyor? Burçların aşk, genel ve kariyer anlamdaki detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

12 aya özel on iki tane burç bulunmasıyla hepsinin özellikleri birbirinden farklıdır. Her gün değişiklik gösteren burçlar da 18 Aralık 2021 gününe ait burç yorumları araştırılmaya başladı. 12 tane burcu neler bekliyor? İşte detaylar...

18 Aralık 2021 Koç burç yorumu

Uzun zamandır düşündüğünüz fikirleri eyleme dökmek için 18 Aralık uygun bir gündür. Bahsi geçen konular üzerinden bulunan ufak tefek detayların düzeltilmesi halinde koç burçları büyük çıkış yapacaktır. Fakat bu işlemleri yapmadan önce kendinize planlamalar çizip kademeli şekilde ilerlemelisiniz. 

18 Aralık 2021 Boğa burç yorumu

Boğa burcu genel olarak duyguları fazlasıyla yaşayan burçlar arasında yer almaktadır. 18 Aralık günü de duygularınızı en üst seviyede yaşayıp mutluluğunuz herkes tarafından fark edilecektir. Kendi hayatınıza dair değişikliklerin olacağı da ön görülmektedir. İkili ilişkilerinize ise daha fazla zaman ayırıp karşınızdaki kişiye ilgilenmeniz gerekebilir. 

18 Aralık 2021 İkizler burç yorumu

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bilinçaltınız oldukça yoğun ve iç sesinizi dinlemek için zamana ihtiyacınız var. Acele etmemeli ve olayları sıra ile çözümlemelisiniz. Zihninizi dağıtmamalısınız.

18 Aralık Yengeç burç yorumu

Son zamanlarda yaşanan olaylar yüzünden kendinizi haklı göstermek için birçok çaba göstermektesiniz. Bu nedenle sosyal çevrenizdeki insanlar bu durumdan etkilenip fikirlerinin değişeceğini görebilirsiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için, hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz.

18 Aralık 2021 Aslan burç yorumu

İkili ilişkilerinizde yaşanan pozitif olaylar size maddi anlamda kazanç sağlamaktadır. Aslan burçlarında ben merkezi oldukça fazla görülürken bu özellik nedeniyle de yardımlarınızı bile kendiniz bizzat yapmaktasınız. Bu günlerde takdir görmeye oldukça rastlayabilirsiniz. 

18 Aralık 2021 Başak burç yorumu

Özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız. Duygusal yaşantınızda karşı tarafın sizi anlamasını beklememeli, beklentilerinizi belli etmelisiniz.

18 Aralık 2021 Terazi burç yorumu

Terazi burçlarının sosyal çevresi oldukça geniş olmasından dolayı faaliyetlerde de aktif rol oynamaktadır. Yanınızda bulunan yakın arkadaşlarınız sayesinde farklı çalışma ortamlarına giriş yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra da kendinize dikkat edip sağlık kontrollerini aksatmamanız gerekmektedir. 

18 Aralık 2021 Akrep burç yorumu

Bugün bilinçaltı öfkelerinizi denetim altında tutmak zorundasınız. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak olumlu çalışmalar içindesiniz. Planlı şekilde davranarak başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var.

18 Aralık 2021 Yay burç yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz maddi konu hakkında haber bugün kapınızı çalabilir. Yay burçların yaratıcı özelliği herkes tarafından bilinmektedir. Bu nedenle ise yeni kararlar ve özgürlükçü yapısıyla 18 Aralık 2021 günü beklenmeyen kararlara imza atılabilir.

18 Aralık 2021 Oğlak burç yorumu

Son günlerde aileniz ile yaşadığınız sorunlar sizi mutsuz etse de yeni adımlar bugün itibariyle atılacaktır. Ailenize vakit ayırmayı unutmadan onlarla beraber çalışmalara hazır olunuz. Sevdikleriniz sizi desteklemeye devaö ediyorken yeni kararlar almaktan ise korkmayın.

18 Aralık 2021 Kova burç yorumu

Bugün yanınızda çalışan kişilere soğuk davranışlar içinde olacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın. İçinize kapanık davranışlar size yakışmıyor. Farklı yapıya sahip olmanız ise epeyce dikkat çekmektedir. 

18 Aralık 2021 Balık burç yorumu

Balık burçları için bugün dönüm noktası da diyebiliriz. Duygu karışıklığı ve ani değişikler bugün fazlasıyla karşılarına çıkabilir. Aşk hayatınızda ise karşınızda bulunan insana anlamaya çalışmak ilişkinizi güzelliğe taşır. 

burç yorumu 18 Aralık burç yorumu günlük burç yorumu