Günlük burç yorumları 18 Kasım 2021 Perşembe

TAKİP ET

Günlük burç yorumlarını takip edenlerin 18 Kasım burç yorumlarını araştırmaya başladı. Burçların aşk, genel, iş ve kariyer konuları hakkında yorumları merak konusu olması üzerine haberimizde 18 Kasım burç yorumlarına detaylarıyla yer verdik. İşte 18 Kasım burç yorumları..

Reklam
Reklam

18 Kasım 2021 Koç burç yorumuKoç burcunun özelliklerinden olan inat bu günde maddi konularda gün yüzüne çıkmıştır. Planlarınızı yapacak olduğunuz bu dönemde verdiğiniz hızlı kararları tekrar göz gezdirmeniz gerekebilir. Hislerin önde tutulduğu bugün de koç burçları duygusal tavırlarını oldukça gösterebilir. 18 Kasım günü karakterinizi değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var.

18 Kasım 2021 Boğa burç yorumuBoğa burcunda yaşanan döngülerde sıra ay ‘da. Sosyal çevrenizde bulunan kişilerin sizi etkilediği görülmektedir. Arkadaşlarınızla yaşamış olduğunuz sorunlar 18 Kasım günü tekrar ün yüzüne çıkabilir. Bu dönemlerde sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmek sizde oldukça güzel etkiler bırakabilir. İkili ilişkilerinize ise vakit ayırmanın tam zamanı.

18 Kasım 2021 İkizler burç yorumu18 Kasım günü ikizler burcu iş hayatında sorunlar ile karşı karşıya kalabilir. Hedeflerinizi belirleyerek o yoldan geri dönmeden gitmeniz gerekmektedir. Yakın çevrenizle aranızda ortaya çıkan iletişim sorunlarını çözmeniz için oldukça elverişli bir gün. Duygusallığınızın ön planda olmasıyla ikili ilişkilerinize yoğunlaşmalısınız.

18 Kasım 2021 Yengeç burç yorumuYengeç burcu bugün, iş hayatınızda karşınıza çıkan zorluklar sizi gün içerisinde yorabilir. Hedeflerinizde belirsiz olan konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Bağımlı olduğunuz durumları değerlendirebilir, bunlara çözüm bulmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızda yer alan iletişim şeklinize her zamankinden daha fazla dikkat etmek isteyeceksiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu belirtmek isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2021 Aslan burç yorumu18 Kasım günü aslan burçlarını aşk hayatında beklenmediği sürpriz ile karşılaşabilir. Fakat bu ikili ilişkilerine zaman ayırması gerekmektedir. Sevgilinize ya da eşiniz ile konuşarak sorunları halletmekten korkmayın ve bunun için 18 Kasım günü oldukça güzel bir gün olabilir. Fırsatları değerlendirmeyi unutmayın.

18 Kasım 2021 Başak burç yorumuÇevrenizde sizinle her şeyini kıyasladığınızı düşündüğünüz birisi ile tartışma yaşamanız bugün oldukça mümkün. Titizliğine biraz ara verip sosyal çevrenize vakit ayırmalısınız. Yeni alacağınız kararlarda ise aile sözü dinlemekte yarar olabilir. Duygularınız ile hareket etmek yerine mantık çerçevesin de bir yol izleseniz her şey daha güzel olabilir.

18 Kasım 2021 Terazi burç yorumuAlışagelmişin dışında farklılık gösterecek düşünce değişikliği herkes tarafından eleştirilse de asla siz yolunuzdan geri dönüş yapmayın. Aşk hayatınız da partnerinizin karşısında olmak yerine yanında olup destek vermenin tam zamanı.

18 Kasım 2021 Akrep burç yorumu18 Kasım günü sosyal çevrenizle vakit geçirmek için doğru karar olmayabilir. Bugünü kendinize ve ailenize ayırmakta fayda var. Karşı karşıya kaldığınız tartışma durumlarında sakinliğinizi korumalısınız. Kendinizi kötü hissettiğiniz her şeyden uzak durmak sizi daha iyi hissettirir.

18 Kasım 2021 Yay burç yorumuKendinizi biraz daha sakinleştirmeli, gidişata bırakmayı tercih etmelisiniz. Uzun vadeli olan yatırımlarınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi anlamda kendinizi şanslı hissedecek ve çeşitli yatırım fikirlerini oluşturmak için çevrenizle iletişim içerisinde olacaksınız. Düşünsel anlamda aşk hayatınızda alacak olduğunuz kararlardan yola çıkarak yeni oluşumlara merhaba diyebilirsiniz.

18 Kasım 2021 Oğlak burç yorumuİkili ilişkilerinizde söz hakkını daha fazla almanız da yarar olabilir. Görüş farklılıkları yaşadığınız kişiler ile iletişimi kesmek yerine orta yol bulmak daha faydalı davranış olabilir. 18 Kasım günü sosyal çevrenize daha fazla zaman ayırmalısınız. Ani karar değişikliğinden ise uzak durmalısınız.

18 Kasım 2021 Kova burç yorumu18 Kasım günü kova burçları güne oldukça enerji dolu başlayabilirler. İleriki saatlerde ise moral bozukluklarına izin vermeden devam etmelisiniz. Hiç beklemediğiniz kişiler ile karşılaşıp sosyal çevrenizi genişletmek için oldukça mümkün bir gün.

18 Kasım 2021 Balık burç yorumuBalık burcu bugün, kendinizden taviz vermek istemeyecek, artık karşınızdaki insanların sizin için ödün vermesini bekleyeceksiniz. Karşı karşıya geldiğiniz olumsuz olaylar yüzünden kendinizi enerjisiz hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda enerji uyumsuzluğu ortaya çıkabilir. Zamanınızı ayarlamalı ve buna göre plan, program içerisinde olmalısınız.
 

günlük burç yorumu 18 kasım burç yorumu